Şimdi Ara

YUDUM 5 LT AYÇİÇEK TENEKE 34.90 TL CARREFOURSA.COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En fazla 3 adet veriyor başka ihtiyaçlar varsa 300'e tamamlanıp Garantipay 300/50 kampanyasıyla birleşir
    www.carrefoursa.com
    Yudum Ayçiçek Yağı 5 lt Teneke #30045925 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/yudum-aycicek-yagi-5-lt-teneke-p-30045925

• 12 ekim 2019'de Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı hileli ürünler listesinde YUDUM yağ'da vardı. He diğerleri çok mu temiz diyeceksiniz bence de değil ama en azından güncel süreçte bu markanın hiç bir ürününü kullanmayacağım. Yağ neredeyse her yemeğin hammadesi 3-5 fazla verin sağlığınızı düşünün
  • 12 ekim 2019'de Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı hileli ürünler listesinde YUDUM yağ'da vardı. He diğerleri çok mu temiz diyeceksiniz bence de değil ama en azından güncel süreçte bu markanın hiç bir ürününü kullanmayacağım. Yağ neredeyse her yemeğin hammadesi 3-5 fazla verin sağlığınızı düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3nj -- 15 Ekim 2019; 8:59:50 >
  • Tüketiciyi kandıran markaların hiç bir ürününü ben de artık kullanmıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 15 Ekim 2019; 10:46:26 >
  • g3nj kullanıcısına yanıt
    Hocam liste de ne olarak geçiyor bu marka ben göremedim de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisini önerirsiniz peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yıllardır yudum kullanırız başka marka yağ hayatta girmedi eve bir kaç kez aldık başka markaları mide bulantısı yaptı,hile nedir ne değildir bakmadım ama kullanmaya devam edeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YUDUM 5 LT AYÇİÇEK TENEKE 34.90 TL CARREFOURSA.COM

Listede asagida

https://gidadedektifi.com/wp-content/uploads/2019/10/Kamuoyu_Duyuru_Listesi.pdf

• zeytintyağında çıktı adı ama listede onlarca ayçiçek vardı onlarda çıkmadı adı. 100 20 kuponla 3 tane alınca tanesi 28 e gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

yıllardır yudum kullanırız başka marka yağ hayatta girmedi eve bir kaç kez aldık başka markaları mide bulantısı yaptı,hile nedir ne değildir bakmadım ama kullanmaya devam edeceğim
    Ette bundan bizene yiğenim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Ette bundan bizene yiğenim?

Alıntıları Göster
    yağ ile ilgili yorum yaptım üstteki arkadaşlar yemem içmem demiş bende alırım demişim konunun gidişatına göre gayet uygun bi post koçum

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Bu satılan ayçiçek yağında sıkıntı yok hocam.

Sıkıntılı bahsedilen ürün Yudum Egemden Naturel Sızma Zeytinyağı’nda “düşük kaliteli zeytinyağı karıştırılması” tespiti var sadece.

Öyle aşırı sıkıntılı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

yağ ile ilgili yorum yaptım üstteki arkadaşlar yemem içmem demiş bende alırım demişim konunun gidişatına göre gayet uygun bi post koçum

Alıntıları Göster
    Sen bize yağ ile ilgili duygusal ilişkini anlatıyorsun. Birisi ile aşk yaşıyorsan bu bizi ilgilendirmez. Gidersin aşkını yaşarsın.. Burada bahsedilen aşk değil delillere dayalı firmanın ahlaksız üretim yatığına dair güvensizlik.

İnsanlar bu konu hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki bütün markaların bütün ürünlerini tek tek incelemiyorlardır diye düşünüyorum prosedürü bilmiyorum ama örneklem yöntemiyle yapılır bu işler dönem dönem. Markanın ayçiçek yağı listede olmaması onun güvenilir olduğunu göstermiyor. Evet haklısınız markanin bir ürünün de sorun gösterilmiş ama bir ürüne hile karıştıran markanın diğer ürünlerine de şüpheyle bakmak lazım.

Düşük kalite zeytinyağı karıştırılması belki sağlığınıza ve damak tadınıza etki etmeyecek ama talep bu şekilde devam ederse firma aynı zihniyette üretmeye devam edecek ve bu diğer markalara da yayılacak. İyi bildiğimiz markaların bile bunu rahat rahat yapması korku verici.

Her gün yemeklerde kullandığınız çoluğunuza çocuğunuza yedirdiğiniz yiyecekleri tereddütten uzak tutmaya çalışın. Bir telefona 5000 vereceğinize 2000 verin kalan 3000'i hayatınız boyunca kullanacağınız yağın kalite farkını ödeyecek 3-5 TL'lik marj için kullanın.

Bilinçlelin, tepki gösterin, akıllı davranının ki hileciler, sömürücüler tükensin !

Sözüm meclisten dışarı...

Haklısınız 100 ürününden 1 ürününde problem çıksa tepki göstermek lazım. Yoksa düzelmezler.

Benim babamın zeytin tarlası var. Evime kolay kolay ayçiçek yağı sokmam. Mis gibi kendi organik zeytinyağımız var.

Diğer market ürünlerinde de seçici olmak lazım.

Pazar ürünleri de çok riskli özellikle süt ürünleri
  • Tamamdır teşekkürler. Ben direk yudum diye geçiyor sanmıştım ondan görememişim

• Herhangi bir ürününde hile yaptıysa benim için bitmiştir. Zeytinyağı fındıkyağı ayçiçek yağı farketmez. Önce insan olmayı öğrenecekler.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    100/20 kupon nerede nasıl alırız

• Sadece internete özel mi?

Zeytinyağı sızma hileli ürün çıktı. Riveria ve ayçiçeğinde sıkıntı yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.