|
Bildirim
|
12 ekim 2019'de Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı hileli ürünler listesinde YUDUM yağ'da vardı. He diğerleri çok mu temiz diyeceksiniz bence de değil ama en azından güncel süreçte bu markanın hiç bir ürününü kullanmayacağım. Yağ neredeyse her yemeğin hammadesi 3-5 fazla verin sağlığınızı düşünün
|
yağ ile ilgili yorum yaptım üstteki arkadaşlar yemem içmem demiş bende alırım demişim konunun gidişatına göre gayet uygun bi post koçum
|
Tüketiciyi kandıran markaların hiç bir ürününü ben de artık kullanmıyorum
![]() |
Sen bize yağ ile ilgili duygusal ilişkini anlatıyorsun. Birisi ile aşk yaşıyorsan bu bizi ilgilendirmez. Gidersin aşkını yaşarsın.. Burada bahsedilen aşk değil delillere dayalı firmanın ahlaksız üretim yatığına dair güvensizlik.
İnsanlar bu konu hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. |
Bu satılan ayçiçek yağında sıkıntı yok hocam.
Sıkıntılı bahsedilen ürün Yudum Egemden Naturel Sızma Zeytinyağı’nda “düşük kaliteli zeytinyağı karıştırılması” tespiti var sadece. Öyle aşırı sıkıntılı değil |
Herhangi bir ürününde hile yaptıysa benim için bitmiştir. Zeytinyağı fındıkyağı ayçiçek yağı farketmez. Önce insan olmayı öğrenecekler.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3nj -- 15 Ekim 2019; 8:59:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 15 Ekim 2019; 10:46:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|