Şimdi Ara

YTÜ ve Matematik Mühendisliğine Dair Sorular YKS2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet,gelmek isteyen dilediği soruyu sorabilir.

Öncelikle yazılım işine bu kadar kanmayın,sıkılırsınız,yazın tıp geçin 20k cılar..

• Tıp yazın mat müh fazla şişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Mat müh değil de mühendislikler genel olarak fazla şişti,tıp hala rakipsiz bi alan hayatı şekillendirme konusunda.

Gel gelelim mat müh çok okunası bir bölüm,ben çok keyif aldım ve alıyorum,başka mühendislik de okuyamazdım hele sektörde bu ünvana sahip bu kadar az kişi varken.Memlekette mühendislik namına düzgün işler yapılmadığından ötürü tıp tercihini öne koyarım

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

hocam kaçıncı sınıfsınız mezunları ne yapıyo mat mühlerin nerelerde kaça çalışıyor bilginiz var mı

• Loky19 kullanıcısına yanıt

son sınıfa geçiyorum, mezunlar baya bir iş yapıyor,henüz okurken de çalışan epey var,mesela ben anadolu sigortada orta vadeli strateji departmanına girmek üzereydim lakin pek çalışmak istemedim erkenden.

Software üzerinden giden çok kişi var,data üzerinden ve gördüğüm kadarıyla ikisinden de gidemeyince default iş analistliği oluyor.

Giriş maaşı hususunda ise pek bilgi sahibi değilim ama 1 yıldır bankada çalışan arkadaşım 90 alıyordu yanlış bilmiyorsam,özel sağlık sigortası,10 k yemek parası falan da vardı

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Mat muh sağlam bolum. Olması gereken böyle şişme değil bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.