Şimdi Ara

ytü kom/mezunluk/alternatifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, hedefim yüksekti ancak olmayınca ytüye kadar düştüm. sizce okumaya değer mi, önü açık mı çalışma şartları ve maaşlar nasıl, bölüm kalitesi hocalar nasıl?

mezuna da kalabilirim mezunluğu çok dert etmem ancak seneye fazladan kişi girmesi gözümü korkutuyor yine de çok daha iyi yapabileceğimi düşünüyorum doğru düzgün bir çalışma yapmadığımdan dolayı.

alternatif olarak tavsiyede edebileceğiniz sıralamama uygun mühendislik var mı 24800

• forumda ytü ehm veya ytü kom hakkında birçok yeni konu var okuyanlardan onlara bakabilirsin

• nismoo35 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bir tek "asitsiz" hocamın açtığı konuyu bulabildim başka bildiğiniz varsa rica etsem atabilir misiniz

• demirsodyum kullanıcısına yanıt
    ytü'ye kadar düştüm :))) bence sen mezuna kal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yks22öğütücü Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın mentalitesi bana da "aşırı" geldi. Mezuna kalacak gücü büyük ihtimalle harbiden var

• yanlış anlaşılmak istemem ama kast ettiğim hedef yüksek olduğundan çok fazla seçenek oluyordu şuan 1 tane seçeneğim var belki 2, he 3 tane profesörü olan bölümü mü abartayım bu bölüme 3 tane profesör atayabilen ayrıldılarsa yerine yenisini koyamayan başka bölümlerden hoca bulmaya çalışan üniversiteyi mi abartayım

• Hocam sen kafayı yemişsin. Ytü’ye “düşmek” diye düşünüyorsan yani çok üzücü. Ayrıca diğer başlıklarda da gördüm yatay geçiş planı yaparak bölüm yazmak çok büyük kumardır hiç mantıklı olmaz eğer bu kadar hırslıysan ve bu sıralamayı kendine “yediremiyorsan” biraz daha düşün bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ KOM VS YTÜ MEKATRONİK
    4 yıl önce açıldı
    GTÜ VS YTÜ
    4 yıl önce açıldı
    İYTE vs YTÜ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam ytü yazardım gayet güzel bir yer. YKS çekilecek dert değil.

• great student onizuka kullanıcısına yanıt

yav hocam herkes negatif yöne çekiyor, tabii ki çok kaliteli sayılı üniversitelerden biri ancak demek istediğimi anlamak istemiyorsunuz sanırım ayrıca bölüm faktörü de var mesela endüstri geliyor olsa sesimi çıkarmam mutlu olabileceğim sevdiğim bir bölüm üniversitenin kalitesi de aşikar. tavsiyeniz için teşekkürler.

Kişiye göre değişir de kom daha iyi be kardesimm

• pierro10 kullanıcısına yanıt

hocam benim çok ilgim yok maalesef benim ilgi alanımla alakalı endüstri mühendisliği var, mat mühle yine az çok benzer bölümler mat mühten sonra yüksek lisans yaparsam endüstri müh, ekonomi işletme vs. yapabilirim

Hocam daha Üniye girmeden yüksek lisans düşünüyorsunuz girin bir bölüme hayat nereye götürecek belki de ilgi alanınız o olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam haklısınız

• ytüye kadar düşmediğini okula ve bölüme gelince anlarsın

Belki beni hatırlarsın.

Benim de hedefim yüksekti hatta en kötü 5k yaparım düşüncesi ile girdim sınava. (msü 2k gelmişti o da gazladı)

Ama TYT'de sınav anını yönetemedim ve sene başında dahi yapmadığım neti yaptım.

Sonrasında AYT ile toparladım da ancak 10k ya çekebildim.

Mezuna kalsam belki 1k yapıcam ama bu sınavla daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden YTÜ MTM'ye gideceğim gibi duruyor.

Ayrıca YTÜ de çok kötü bi üni değil bence. Belki tier 1 değil ama tier 3 bir üni de değil.

• Ytü kom hoca sıkıntısı var diye biliyorum. Ytü de iyi bi üni bu arada düşmelik bi durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.