Şimdi Ara

ytü eğitim fakültesi nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldız teknik üniversitesi eğitim fakültesi beşıktasdamı davutpasadamı?
    Birde uzunçayır metrobüsten buraya en hızlı nasıl gidilir?

• Davutpaşa'da. Abim YTÜ Bilgisayar Mühendisliği'ne okuyor, ona sordum.

Edit:

1. Yol (Metrobüs) : Cevizlibağ'da in, Çilek ringi var, ona bin, direkt kampüse gider. (41AT veya 85C de gelir bazen)
    2. Yol (Marmaray) : Marmaray Yenikapı'da in. Havalimanı metrosuna bin. Davutpaşa - YTÜ'de in. Kampüs girişinde yine Çilek var. (41AT veya 85C de gelir bazen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelox -- 15 Temmuz 2015; 11:11:22 >
  • egelox kullanıcısına yanıt
    Bu ringe İstanbul kart*mı° basıyoruz birde kaç dk sürer uzunçayırdan okula ulaşmam u
    Uzunçayırdan tek seferde cevizlibağ ulaşabilirmiyim yoksa aktarma°mı° yapıyoruz bu arada teşekkürler/
  • Giden seferler oluyor bazen, ancak olmazsa Zincirlikuyu'dan aktarma yapabilirsin. Çilek için ayrı bir kart kullanılır. İlk seferde birinden rica edersin, senin için kart basar.
  • Uzuncayirdan 50 dk varirsin YTÜ ye metrobusle Cevizlibağ durağında inip okulun ringi var metrobüs çıkışında ona binmen gerek okulun istediği n fakülte önünde indiyor ring
    Ayrılık çeşmesideku marmarayla 35 dk varirsin marmarayla yenikapiya git ordan havalimani metrosu bin oda okulun önünde iniyorsun saten ordan kampüse girer ister ringe bin ister yuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.ytü -- 15 Temmuz 2015; 13:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.