Şimdi Ara

Ytü e.haber Vs İtü elektrik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben itü tanıtım şeysine mesaj attım ama açmazda kaldım tam itü olmayınca burayada yazayım diyorum aynısını.
    (Hayatım açmaz olmuş sanki)
    Merhaba arkadaşlar Benim Sıralamam 15 bin ve ben birkaç açmazdayım
    1-İtü Makina Açmazı
    2- itü elektrik müh. Vs Yıldız teknik Elektronik haberleşme Açmazı
    1. madde de makine bölümünü yazsam mı yazmasam mı diye düsünüyorum 1500 kisi açık var ama belki tutar diye yazıcam. rehberlik hocam yazma iyi bir bölüm değil dedi elektronik haberleşme elektrik iyidir dedi siz ne diyorsunuz
    2. maddemizde İtüde elek. Müh mi okumalıyım Onun yerine Yıldız da elektronik haberleşme mi size yardımcı olacak spoiler vereyim!!

Ben elektrik, Elektronik bilgisayar makine gibi bölümler okuduktan sonra yani teknik bilgilere ulaştıktan sonra endüstri uzmanlığı falan yapmak istiyorum çok düz düşünüyor olabilirim Ama bu yani sağlam para götürmeyi planlıyorum zaten ticaret yapıcam kendi çabamla. 2. madde daha önemli 1. gidip geliyor Yardımcı olursanız sevinirim bu bilgiler ışığında. Elektrik sanki Endüstriye yani akan sermayeli işlerde falan geri gibi duruyor ama elektronik haberleşme biraz daha yakın gibi bu planlarıma bilemedim. Yarın falanda takip ederim Buradayım.

2 Yıl sonra gelen güncelleme------

Gençler şimdi tercih mercih yaparsınız bu başlıktaki kıyaslamayı düşünürsünüz gelip burayı okursunuz aklınızda bulunsun. Gidin dilediğiniz okul dilediğiniz bölümde okuyun. Hangi okulda ne imkanlarla karşılacaksınız nerelerde ne yapacaksınız hiç belli olmaz. Öyle yok şu okul iyi, yok bu okul iyi diye kendinizi boş yere üzüp stres yapmayın çok ciddiyim. Nerede kendinizi görmek istiyorsanız ilgi alanınız neyse oraya gidin. Size bağlı bir takım olaylar önünüzü kendiniz açıçaksınız gideceğiniz okulda. okul sana yattığın yerden bir şey sağlamayacak malesef. O yüzden bu okul bölüm karşılaştırmalarını bir nebze daha azaltın.

İşte bu sebepten dilediğiniz yere gidin diyorum. Çünkü yine kendinizi ileriye taşıyacak olan sizin ilgi alakanız bir başka etken değil. Siz gidip söke söke alıcaksınız oradan istediğinizi ona göre Hadi kolay gelsin.

Ha birde çok kol gibi bir şey üniversite rehberlikçiler hep sallıyor yok şu sınavdan sonra rahatsınız falan diye. Hayatları yalan. Kol gibi sınavlar burada üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincapabi -- 11 Haziran 2014; 21:18:31 >

• Up up yapsam sorun olur mu dehşet bir yığılma var tekrar yardım bekliyorum bu mühendisliklerde okuyan biriyle özeldende konuşabilirim sorun olmaz.
  • bende aynı sorunla başbaşayım .İTÜ elektrik bana daha yakın gelsede ehm yide kafamdan atamıyorum.
    kontorl gelse direk yazıcam ama oda gelmiyoki.
    forumda elektrikçi arkadaşlar sağ olsunlar yardım ediyorlar ama daha ehm ci kimseyle konuşamadım.
    forumdaki EHMci arkadaş yokmu hiç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

bende aynı sorunla başbaşayım .İTÜ elektrik bana daha yakın gelsede ehm yide kafamdan atamıyorum.
    forumda elektrikçi arkadaşlar sağ olsunlar yardım ediyorlar ama daha ehm ci kimseyle konuşamadım.

Evet Ya ben bunu google arattım da çıkınca şaşırdım yani itü diyince insanın içi kamaşıyor ama yok E.h müh de çok parlak gibi yani benim endüstri yöneticiliğe ynelmem için daha uygun gibi ama bilemiyorum işte. Bu arada kontrol mühendisliği iyi mi ben girebiliyorum galia ama hocamda söylemişti nasıl iyi mi ki

• bende elektronik haberleşmeyi çok düşünüyordum.ama elektrikçiler heryerdeler bıraz daha kısıtlanmış olmuyor mu elektronik haberleşme .sizce yanı bıldıgımden degıl okuduklarım bırazda yorum benımkısı?
  • Yani bu yukarda anlattıklarım aslında bölüm mü üniversite mi sorusuyla aynı duruma geliyor. Ama yine de İtü elektrik mi ytü elektronik haberleşme mi Bu haberleşme işin içine girince biraz daha parlak oluyor sanki bölüm Haberleşme bitmeyen bir sektör gibi zaten ne bilim internet gps 3g uydu cart curt cazip gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincapabi

quote:

bende aynı sorunla başbaşayım .İTÜ elektrik bana daha yakın gelsede ehm yide kafamdan atamıyorum.

Evet Ya ben bunu google arattım da çıkınca şaşırdım yani itü diyince insanın içi kamaşıyor ama yok E.h müh de çok parlak gibi yani benim endüstri yöneticiliğe ynelmem için daha uygun gibi ama bilemiyorum işte. Bu arada kontrol mühendisliği iyi mi ben girebiliyorum galia ama hocamda söylemişti nasıl iyi mi ki

tam hatırlamasamda 13-14 klardaydı galba senin şansın var . ben kılpayı kaçırcam galba .
    kontrolü bende pek araştırmadım ama baktığım kadarıyla kontrol makinaları tasarlıyolar.iyi diyende var kötü diyende.
    işin garibi ben daha İTÜ elek. kötüleyen yorum duymadım ve gerçekten çalışma alanı çok geniş (nihayetinde Cumhurbaşkanı bile var)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itü elektrik derim hem YTÜ den daha iyi hemde bölüm daha köklü istersen mezun olnca elohab dan yükseklisans yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ns260

bende elektronik haberleşmeyi çok düşünüyordum.ama elektrikçiler heryerdeler bıraz daha kısıtlanmış olmuyor mu elektronik haberleşme .sizce yanı bıldıgımden degıl okuduklarım bırazda yorum benımkısı?

işte bende bu nedenle elektriği daha cazip görüyorum.bu iki bölümden de birileri gelsede (özellikle ehm ) bize şu bölümleri iyice bi anlatsa.yoksa kararı tercih günlerine gittiğimde vericemki bunu hiç istemiyorum adamın gözünü çok iyi boyuyolar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c0ns260

bende elektronik haberleşmeyi çok düşünüyordum.ama elektrikçiler heryerdeler bıraz daha kısıtlanmış olmuyor mu elektronik haberleşme .sizce yanı bıldıgımden degıl okuduklarım bırazda yorum benımkısı?

işte bende bu nedenle elektriği daha cazip görüyorum.bu iki bölümden de birileri gelsede (özellikle ehm ) bize şu bölümleri iyice bi anlatsa.yoksa kararı tercih günlerine gittiğimde vericemki bunu hiç istemiyorum adamın gözünü çok iyi boyuyolar...

Müthiş haklısın en son gittiğin en iyisi oluyor bu yüzden ya çok fena insan kanıyor yani adamlar işi ticarete dökse para kazanır o derece bize tecrübe lazım yani bu sorunu gçeen sene yaşamış ve 2 tercihten birini yapmılş insan mutlaka vardır yardımı dokunursa sevinirim Ben demin yılkdızın sitesinde gördüm aynen bu elektrik mi ehm mi deyen adam yıldız ehmye gitmiş geçen sene mesela onu bulsak süper olurda ad soyad yok işte. Ama bunu yaşayan başka biri vardır şimdiki durumu varsa pişmanlığını ve tavsiyelerini iletecek biri vardır ve onu buraya davet ediyoruz. bozuk kurdum cümleleri.

• http://forum.donanimhaber.com/m_54775086/tm.htm Burda bu iki karşılaştırma ile ilgili süper yorumlar buldum fikir edinmeye çalışıyorum bakabilrsiniz bence ehm vs elektrik
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_54775086/tm.htm Burda bu iki karşılaştırma ile ilgili süper yorumlar buldum fikir edinmeye çalışıyorum bakabilrsiniz bence ehm vs elektrik

buradan İTÜ elektrik çıkıyo gibi ama ytü ehm yi savunanda yokki herkez İTü diye diyor gibi ama bir gerçekte İTÜ elektriğin puanı artmakta 18k dan 17k ya düşmüş Türkçesi .
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_54775086/tm.htm Burda bu iki karşılaştırma ile ilgili süper yorumlar buldum fikir edinmeye çalışıyorum bakabilrsiniz bence ehm vs elektrik

buradan İTÜ elektrik çıkıyo gibi ama ytü ehm yi savunanda yokki herkez İTü diye diyor gibi ama bir gerçekte İTÜ elektriğin puanı artmakta 18k dan 17k ya düşmüş Türkçesi .

Değil mi Burası tam itü elektrikçi dolu bizim alt komşu var oda itülü bana danış demişti onada sorayım buraya yazarım olmadı ama şimdi arama taramya devam yardımcı olabilecekleri bekliyoruz!!
    Hadi zor günlerimizde yardımcı olun :)

• yukarı....
  • quote:

ya ben itü tanıtım şeysine mesaj attım ama açmazda kaldım tam itü olmayınca burayada yazayım diyorum aynısını.
    (Hayatım açmaz olmuş sanki)
    Merhaba arkadaşlar Benim Sıralamam 15 bin ve ben birkaç açmazdayım
    1-İtü Makina Açmazı
    2- itü elektrik müh. Vs Yıldız teknik Elektronik haberleşme Açmazı
    1. madde de makine bölümünü yazsam mı yazmasam mı diye düsünüyorum 1500 kisi açık var ama belki tutar diye yazıcam. rehberlik hocam yazma iyi bir bölüm değil dedi elektronik haberleşme elektrik iyidir dedi siz ne diyorsunuz
    2. maddemizde İtüde elek. Müh mi okumalıyım Onun yerine Yıldız da elektronik haberleşme mi size yardımcı olacak spoiler vereyim!!

Ben elektrik, Elektronik bilgisayar makine gibi bölümler okuduktan sonra yani teknik bilgilere ulaştıktan sonra endüstri uzmanlığı falan yapmak istiyorum çok düz düşünüyor olabilirim Ama bu yani sağlam para götürmeyi planlıyorum zaten ticaret yapıcam kendi çabamla. 2. madde daha önemli 1. gidip geliyor Yardımcı olursanız sevinirim bu bilgiler ışığında. Elektrik sanki Endüstriye yani akan sermayeli işlerde falan geri gibi duruyor ama elektronik haberleşme biraz daha yakın gibi bu planlarıma bilemedim. Yarın falanda takip ederim Buradayım.

planların doğrultusunda bence itü makinayı yazmalısın ama zor gözüküyo o da.rehberlik hocaları iyi niyetli oluyorlar fakat piyasadan haberleri var mı bi sormak lazım :)

dediğim gibi ben makinayı yazardım 1.sıraya yerinde olsam ama yazmam diyorsan diğer 2 seçenek arasında karar vermek zor 2 bölüm de iyi üniversite farkıyla itü elektrik yazılabilir.

• İtü elektriği her formda yükselten ezik arkadaşlar varr(tüm itü lüleri kastetmiyorum)...elektrik on numara olsaydı itü de, yıldız da, kocaelinde. yeni açılacak afyonda ilk tercih edilen bölüm olurdu..öyle m. tabiiki değil...

elektronik ve heberleşme yüzyılın mesleğidir...kesinlikle şansını dene...yıldız teknik...gerçekten yıldız lar yetiştirir...şimdi ingilizceye de daha çok önem verilmeye başladı...2011 yılından itibaren de ehm nin 2. sınıftan itibaren tüm dersleri seçim hakkı verilmeden zorunlu ingilizce...ehm şansını dene....
    itü ehm olmadı yıldız teknik ehm olmadı kacaeli ehm...ehm yüzyılın mesleği ...itü elektrik mezunu ampul duy satan tanıdığım var....haberleşme olmazsa bu yazıyı ben yazamam sizde okuyamazdınız....artık her şey tEknoloji...elektrik 20 000 volt akıma maruz kalma durumu ,dağın başında santraller..trafolar.. ehm konfordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFKMT

İtü elektriği her formda yükselten ezik arkadaşlar varr(tüm itü lüleri kastetmiyorum)...elektrik on numara olsaydı itü de, yıldız da, kocaelinde. yeni açılacak afyonda ilk tercih edilen bölüm olurdu..öyle m. tabiiki değil...

elektronik ve heberleşme yüzyılın mesleğidir...kesinlikle şansını dene...yıldız teknik...gerçekten yıldız lar yetiştirir...şimdi ingilizceye de daha çok önem verilmeye başladı...2011 yılından itibaren de ehm nin 2. sınıftan itibaren tüm dersleri seçim hakkı verilmeden zorunlu ingilizce...ehm şansını dene....
    itü ehm olmadı yıldız teknik ehm olmadı kacaeli ehm...ehm yüzyılın mesleği ...itü elektrik mezunu ampul duy satan tanıdığım var....haberleşme olmazsa bu yazıyı ben yazamam sizde okuyamazdınız....artık her şey tEknoloji...elektrik 20 000 volt akıma maruz kalma durumu ,dağın başında santraller..trafolar.. ehm konfordur...

5-6 tane konuya mesaj yazmışsın. Hepsinde de aynı mesajı kopyala yapıştır yapmışsın. İTÜ Elektrik mezunu ampül satan tanıdığın varmış.

Sen Elektrik Müh. yazmaya çalışıp rakip elemiyorsan ben de bir şey bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 22 Temmuz 2012; 18:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BFKMT

İtü elektriği her formda yükselten ezik arkadaşlar varr(tüm itü lüleri kastetmiyorum)...elektrik on numara olsaydı itü de, yıldız da, kocaelinde. yeni açılacak afyonda ilk tercih edilen bölüm olurdu..öyle m. tabiiki değil...

Vay arkadaş ya

• @BFKMT sen nerede okuyon yada ne istiyon.
  • vay ki vay .... senin dünyadan haberin yok elektriği bile fizik çiler icat etti... onlarca yıldız ehm öğrencisi tubitaktan 100.000 lira karşılıksız hibe aldı..sen elektrikten bir tane projesi ile ödül alan gösteremezsin...yıldız teknik robotik takımı 3 boğaziçi 1 itü takımınında bulunduğu yarışma da dünya 2. oldu...sen uyumaya devam et....okul 5 sene bölüm bir ömür...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.