b kapısındaki tekele gitmek icin eef den geçiyodumda güzel fakülte, kimya-metalurji de çok bakımlı ınsanlar dolu sanırım bazı bolumlerde kız yogunlugu cok ondan biyomühendislik,biyomedikal,kimya müh. fakülteler yan yana hocam |
YTÜ CENG İçin Birkaç Sorum Var (3. sayfa)
-
-
hocam 3kya ytü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerci seyle de alakali biraz ortak ders oldugu icin calculus 1 ve 2 bir de ben calculus 2 yi pinar hocadan aldim. Her bölümden insan vardi sinifta mesela
Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. Hazırlık için ben de yazılımda kendimi geliştiririm birkaç kursa katılırım diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi gezmek, kafayı dinlemek güzel olacak.
-
Maalesef Kartal-Pendik arası. İstanbul'da oturuyorum derken bile tam emin olamıyorum. Bir yere giderken en az 1 saat kafadan gidiyor. Gerçi kalabalıktan uzak olmak da güzel oluyor aslında.
-
en iyisi hazırlıkta takıl hocam o kadar derece yapmışın eğlenmene bak
-
İstanbul'da bu sıralama için bilgisayar mühendisliği olarak en mantıklısı YTÜ.
-
Bizim bölümde 3k civarıyla tercih eden tonla insan var çünkü 1k ile alan İTÜ'den sonra YTÜ'ye kadar üniversite yok. Galatasaray üni var o da kontenjanı çok az olduğu için o sıralamada.
-
Bu iş çok zorlayacak haberin olsun İstanbul'da olduğun için FSM de çıkmayacak başvursan bile. İmkanınız varsa eve veya yurda çıkabilirsin ama onlar da aşırı pahalandı 5k gözden çıkarmak gerekiyor. ANC'li kulaklık al bari müzik dinleyerek veya dizi izleyerek gel.
-
Hazırlık senesinde pek düşünmüyorum eve ya da yurda çıkmayı. İleride çok zorlanırsam düşünebilirim belki. Liseye gitmek 1 saat sürüyordu oradan alışkanlık var. Maalesef hayatımız yollarda geçiyor.
-
bence gayet mantıklı hocam. en kötü ihtimal 1-2 ders verirsiniz (türkçe falan filan) 1. seneye bi tık daha rahat başlarsınız en azından
-
hocam sen metalurji okumuyon mu nasıl kız yok
-
vay be 3k ile ytü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl olur inanılmaz.
-
Hacettepe 25k idi knk 4 sene once. Yildiz da o civardi. Odtu bilgisayar 5k falandi.
%100 de pek yok
-
%42 kızmış hocam gayet iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dönem başlasın bakayım nasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kvk denen kulüpten uzak dur. endüstri mühendislerinin yönetim kurulunda olup diğer bölümde öğrencileri sahne arkası işlerle hamallık yaptıran bir kulüptür. Ayrıca etkinliklerine hakkı alkan gibi "maklubeci" insanları çağırırlar.
hazırlığı oku, güzel çevre edinirsin. hele ki gidecegin bölümdeki insanları düşünürsen bu çevre daha sonra senin işine yarar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X