Onbaşı
12 Temmuz 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar kitaplarımı satıyorum(pazarlık vardır)

2023 basım 3lü apotemi tyt deneme(sıfır)45tl trendyolda 100tl

2023 basım yayındenizi pro 25li tyt fizik deneme(sıfır) 50tl trendyol 100tl

2023 basım yayındenizi tyt fen genel deneme 14lü(sıfır)
50tl

2023 model dilbilgisi bilgisarmal ilk birkaç test çözülü boş nerdeyse 100tl trendyolda 200tl

2022 model 3D yayınları 30lu dil bilgisi denemesi(sıfır)
40tl işlerde 80tl

2022 basım tyt dilbilgisi 3D soru bankası yazım kuralları çözülü tek 264 sayfanın 60ı çözülü 60tl trendyol 180tl

Son basım apotemi türev(sıfır) 90tl trendyolda 129tl

3D Ayt fizik 2022 basım(sıfır) 100tl trendyolda 140tl

2023 basım 345 beşli tyt(sıfır) 100tl trendyolda 150tl

2023 basım limit yayınları 15li türkçe denemesi(sıfır) 100tl trendyolda 180tl

135dkye ayarlı bilgisarmal 7li kontrol denemesi(sadece ilk denemesi çözülü) 45tl trendyolda 95tl

2023 basım LTİSİZ orijinal ayt mat denemesi(sıfır) 45tl hepsiburada da 99tl

2022 basım bilgisarmal tyt-ayt branş denemeleri 26 deneme var içinde sadece tytnin ilk denemesi çözülü
40tl trendyolda 70tl

2023 basım bilgisarmal ayt biyoloji denemeleri BİTKİSİZ(sıfır) 40tl trendyolda 70tl

Yazıt yayınları (depremdeki konular çıkartılmış hali) ayt fen denemeleri 10lu ilk 2 deneme çözülü bu kitaba para vermeyin size satın alırsanız yanında hediye yollarım
Aynı zamanda 2022 3d yayınları türkiye geneli kurumsal 3. Denemesi (ayt) hediye

2023 basım orijinal ayt mat LTİ full boş (?) fiyat koyamadım özelden yazarsını veya toplu alımda bedava yollayabilirim size bağlı

Son basım Nihat bilgin 9.ayt fizik fasikülü elektromanyetik dalgalara kadar çözülü(176 sayfalık kitabın ilk 30 sayfası çözülü) içinde olan konular:
-Dalga mekaniği,Atom fiziğine giriş ve radyoaktivite,Modern Fizik,Modern fiziğin teknolojideki uygulamaları———95tl nihat bilginin sitesinde 150tl

2022 basım Ertan sinan şahin tyt fizik 30lu deneme ilk 4 deneme çözülü 45tl esşnin kendi sitesinde 100tl

2023 model 3D tyt geometri çember daire katı cizim analitik geometri boş 55tl internette ortalama 160(?) tl

FİYATLARDA PAZARLIK VARDIR

TOPLU ALIMLARDA BÜYÜK İNDİRİMLER YAPILABİLİR
tamda Eyüp boncuk video anlatım kitabi çıktığı anda geri dönüş yapması sizce de garip değil mi?
yoksa hocam44ün Eyüp b olma ihtimali, ihtimaller silsilesinden mi ibaret
20LİK DİŞİMİ CEKTİRMİSTİM AGZİMİN YARISİ UYUSUK HİSSETMİYOM HATTA KULAGİMA KADAR GELMİS ANESTEZİ.OTOBUSE ATLADİM EVE GİDİYOM.MUZİK DİNLERKEN BİR TANE KİZ BİNDİ KİZ TAM KART BASACAKTİ OTOBÜSTE GÖZ GÖZE GELDİK.2 3 DK ŞAKASİZ BAKİSTİK KİZ BANA COK TANIDIK GELDİ AMA CİKARAMADİM ÇÜNKÜ AKLİM YERİNDE DEĞİLDİ ANESTEZİNİN ETKİSİ GECİP AĞRI BASLAYACAGİNİ BİLİYORDUM O YÜZDEN STRESYLİYDİM.SONRA KİZLA BAKİSMAMİZ BİTTİKTEN SONRA KIZ ÖNÜME OTURDU.BİZ OTOBÜSTE GİTMEYE DEVAM EDİYOZ.KKZİN İNECEGİ YER GELDİGİNDE KİZ AYAGA KALKTI.SAG OMZUM İLE GÖĞSÜMUN BAGLANMA NOKTASİNA FENA VURDU DİREKT İNDİ.BUNUN ŞOKUYLA KİZA BAKTIM KİZ DİREKT İNMİŞTİ EVE BUNUN ŞOKUYLA GİTTİM.NAPMAM LAZIM?
? gpa 2.72 üstü olunca kabul diye biliyorum ama sacma geldi 61kdan 200luk yer okumak
arkadaslar ben mi bilmiyorum yoksa yks zamaninda hic mezun olup tr1.si olan çıkmadı mi(sayisal)
simdi bazı zeki arkadaşlar tr1.si olanlar lise 1den beri calisiyor ve tr1.si olacak potansiyel olsa mezuna kalmazdı gibi beyinsizce yorum yapmadan yazarsaniz sevinirim

37Kdan mezunum(sayısal) tyt geo fulledim ayt geo 3yanlışım var boşum yok bu sene kenan karadan gidicem 3 kitap çözdürüyor

kenan karanın kendi kitabı hariç.Acil geometri var kesin çözeceğim onu çünkü çözümlerini indirdim artık.

2 kitap daha seçmem lazım karar veremedim.Seçenekler:

-3d tyt geo

-orijinal geo

-bilgisarmal geo

-345 geo

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.593 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 153 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.