Şimdi Ara

YTÜ CENG İçin Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %99 YTÜ Ceng gelecek gibi. Hazırlık okurken özellikle girin dediğiniz kulüpler var mı? Hazırlığı ilk dönemde bitirmek mantıklı mı? Ya da direkt hazırlık okunmalı mı? Son olarak bilgisayar mühendisliğine yeni başlayanlar için neler tavsiye edersiniz özellikle YTÜ özelinde tavsiyeleriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Ağustos 2022; 20:10:38 >

• her ytü postunda ytü kalite verimliliği görüyorum benim ilk kayıt olacağım kulüp olcak yüksek ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam siralamaniz neydi sizin

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

3k. Artık gelmemesi için kıyamet kopması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithNiel -- 6 Ağustos 2022; 18:6:16 >
  • Hic cevrenizde ytu bilgisayar yazan var mi? Sizce kacla kapatir

• Bu arada gelir hocam sıkınti etmeyin. 6k civari kapatir bence.

• Hacettepe yazdınız mı hocam. Yazdıysanız hacettepe kesin gelir size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

3.4 3.8 ve 6.6 den yazan gördüm şuana kadar, 5k gibi kapatır diye düşünüyorum ama bilgisayara gereksiz fazla talep var.

• impraticion İ kullanıcısına yanıt

İstanbul'da yaşadığım için şehir dışını düşünmedim pek.

• Hocam kampüste görüşürüz o zaman :D

• Benim de sıralama 3.9k. Yüksek ihtimal hacettepe tutmaz. Bana da ytü yolu gözüktü gibi

• ben ceng de değilim de ytü deyim.Hazırlıkta kulüp işleri biraz sıkıntı çünkü yenisiniz kulüpler kabul etmeyebiliyor üst düzey yöneticiliklere vs sadece sunumlara katılırsınız muhtemelen ilginizi çeken bir şey bulursanız 1-2 tane ye girin 10 taneye girmeyin.hazırlığı ilk dönem bitirmek mantıklı değil düzensiz öğrenci olmanın sıkıntıları olabilir ya atlayın ya da okuyun 1 sene keyfini çıkartın istanbulun.

• ha bir de ben yürürüm demeyin A kapısından yabancı diller yüksekokuluna atlayın ringe gidin yoksa benim gibi ilk gün kan,ter içinde ilk derse girersinizx

Görüşürüz :)

Tutar gibi dusunuyorum. Belki taban olursunuz.

Hacettepe gelme ihtimali de var, o kadar çekmeyebilir.

• Ben bu sene hazırlığı bitirdim. Maktek kulübünde görev aldım. Maktek iyi bir kulüp tavsiye ederim. Bilgisayarcılar için skylab var bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kulübe girmeyi düşünmüyorum açıkçası 1-2 tane ideal olur diye düşünüyorum ben de ilk sene için. İlk dönem bitirdikten sonra kayıt dondurulduğunu okumuştum diğer yıla kadar. Irregular öğrenci olmak bana da pek mantıklı gibi gelmiyor.

• Hocam ben 21 girisliyim, hazirligi da atladim. Klasik IEEE ya kayit yaptirdim ama tanisma toplantilarina bile gitmedim :d

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.