Hangisi daha tercih edilebilirdir arkadaşlar? Etiket açısından hangisi daha değerli sizce? MYP yapacağım, İTÜ Ceng gelmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB5CC9F7B -- 17 Ekim 2021; 19:13:57 > |
YTÜ Bilgisayar vs Boun YBS

-
-
Ytü bilgisayar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Boun olması aklımı çeliyor yoksa YTÜ Bilgisayar iyi de.
-
ytü bilgisayar tabi ki. belki 2-3 klasman daha alt üniversitelerde bilgisayar dediğinde boun ybs önce çıkar. örneğin ankara üni bilgisayarla falan boun ybs kıyas edilmez iyi olan bellidir ama yıldız bilgisayar iyi bir yer.
-
Katılıyorum hocam. Yine de Boğaziçi'nde okumak bir başka sanki.
-
hocam eğer gönlünüzden bu geçiyorsa yapın tercihinizi. boun ybs de ytü bilgisayar da sizi işsiz bırakmayacak, aşağı yukarı aynı alanda benzer statülerde istihdam edecek 2 bölüm. odtü mü kars kafkas mı tercihi yapılmıyor ne de olsa. eğer gönlünüzden boğaziçili olmak geçiyorsa sırf birileri söylüyor diye yıldıza gidip kendinizi üzmenize gerek yok. açın boun ybsnin ders programıyla yıldızınkini, neyi fazla neyi eksik bir göz gezdirin, linkedinden mezunlara bakın, instagramdan bölüm sayfalarına ulaşıp birkaç insanla görüşün. her neyi tercih ederseniz edin sonucu iyi olacak.
-
Teşekkür ediyorum hocam açıklamalarınız için.
-
Boğaziçi olmanın tadını alan bir daha kolay kolay vazgeçemiyor.
-
Bence de net boun mesela. YTÜ ceng müthiş ötesi bölüm ama Boun ybs de öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boun ybs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boun ybs, sana iş hayatında ilerlemeyi öğretir akıllı davranırsan iyi Networkun olur boun etiketi taşırsın
bence YTÜ Ceng yaz ama sen bilirsin.Boun diye ybs yazma.Yıldızında ismi var sonuçta.
-
İsmi var da bir Boun ismi olamaz be hocam dürüst olalım.
Bölüm konusunda haklısın.
Klasik dh forum boun ybsyi boun cmpe disinda tum bilgisayarlardan iyi tutuyor şenlikleri başlamış
yıldız yerine hacettepe sorsa hacettepe derdim
Öyle zaten
Ceng ama hocam sonuçta.
Üstadım, Boun öyle tatlıdır ki bir tadına bakan vazgeçemiyor.
ytü ceng
-
Keşke kısa da olsa bir açıklama yapsaydınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bence de net boun mesela. YTÜ ceng müthiş ötesi bölüm ama Boun ybs de öyle
|
boun ybs
|
Boun ybs, sana iş hayatında ilerlemeyi öğretir akıllı davranırsan iyi Networkun olur boun etiketi taşırsın
|
Ytü bilgisayar |
Klasik dh forum boun ybsyi boun cmpe disinda tum bilgisayarlardan iyi tutuyor şenlikleri başlamış
|
Benzer içerikler
- türevin fiziksel yorumu müfredatta var mı
- matematik mühendisliği maaş
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- hemşirelik zor mu
- l hospital kuralı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X