Şimdi Ara

YTU Bilgisayar muh hayal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. Sinifim anadolu teknik lisesindeym temelim zayıf ama ne olursa olsun bu okulu istiyorum. İcimde müthiş bir azim var yazın başlasam çalışmaya sizce olma ihtimali var mi ? Yoksa mezuna kalmam mi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten calısırsan mezuna kalmana gerek kalmaz. bahsettiğin çook uzun bi süre ve o süre zarfında isteyip de yapamayacagın pek bi şey yoktur.
  • Sıkı bir sekilde calisirsan neden olmasin

• Arkadaşlar arasında konuşuruz 300 yapamazsin sen derler moral bozuluyof tabi . Okulda pek başarılı değilim diploma puan 70 civarinda

• konu güncel beyler yorumlarini esirgemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

Arkadaşlar 11. Sinifim anadolu teknik lisesindeym temelim zayıf ama ne olursa olsun bu okulu istiyorum. İcimde müthiş bir azim var yazın başlasam çalışmaya sizce olma ihtimali var mi ? Yoksa mezuna kalmam mi gerekiyor

İstanbulda yasanmaz kardesim bende izmirliyim ama ege mi ytu mu desen ege derim birde o siralamayi yapacaksan (20-25k) bi sene mezuna kal tıp icin calis...

• quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

Arkadaşlar 11. Sinifim anadolu teknik lisesindeym temelim zayıf ama ne olursa olsun bu okulu istiyorum. İcimde müthiş bir azim var yazın başlasam çalışmaya sizce olma ihtimali var mi ? Yoksa mezuna kalmam mi gerekiyor

İstanbulda yasanmaz kardesim bende izmirliyim ama ege mi ytu mu desen ege derim birde o siralamayi yapacaksan (20-25k) bi sene mezuna kal tıp icin calis...

Neden yaşanmaz hocam ? Ben bilerek şehir dışına çıkmak istiyorum tip yapamam ben tek isteğim bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ytüye gelme
  • Sebep ?
  • 35İzmirli35 3 kullanıcısına yanıt
    çoğu insan 12. sınıfta çalışmaya başlıyor, dershaneler zaten konuları en baştan anlatıyor. teknik lise vs. hiç kafana takma hiçbirimiz lisede dersleri adam gibi dinlemedik. herkes kadar şansın var.

Not: tıp ne lan adam bilgisayar mühendisliği istiyorum demiş çalış tıp kazan yazıyolar (tamam sakinim) :D
  • sen miletin lafına bakma. Banada 300 yapamazsın dediler falan ben gerçektende yapadım orası ayrı :D ama daha 11. Sınıfsın çalışırsan gerçekten başarırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandogan

çoğu insan 12. sınıfta çalışmaya başlıyor, dershaneler zaten konuları en baştan anlatıyor. teknik lise vs. hiç kafana takma hiçbirimiz lisede dersleri adam gibi dinlemedik. herkes kadar şansın var.

Not: tıp ne lan adam bilgisayar mühendisliği istiyorum demiş çalış tıp kazan yazıyolar (tamam sakinim) :D

Sagolasin ya dersaneye gitmiyorm ben malesef netten video felan hallederiz yada okulda ki hocalara yukleniriz biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimcinı

sen miletin lafına bakma. Banada 300 yapamazsın dediler falan ben gerçektende yapadım orası ayrı :D ama daha 11. Sınıfsın çalışırsan gerçekten başarırsın.

Bi laf var azimle sıçan duvarı deler diye bu sözün verdiği motivasyonla çalışicam

• hedefini daha yüksek tut şimdiden başla çalışmamaya çünkü daha iyi üniversiteler var özellikle bilgisayar mühendiliğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_nergizz

hedefini daha yüksek tut şimdiden başla çalışmamaya çünkü daha iyi üniversiteler var özellikle bilgisayar mühendiliğinde

Biliyorum süper üniversiteler var ama onlar hedef değil de hayal olur benim için . Durumum iyi değil suan başari olarak dersaneye gitmeden yapmam gerekiyor gidemiyorm dersaneye netten bir sürü ders video doküman vs buldum arşiv yaptım onlarla idare edicem . Matematik sıfırdan başlamam lazım sanırım önümüzdeki yaz tatilini çok iyi değerlendirmem gerekiyor

• bak ygs rahatlık işi bu sene kitap açmama rağmen ilk 10 k daydım yani biraz şans biraz temel biraz rahatlık işi o yüzden temel oluştur ve lys çalış
  • ygs gerçekten şans talih işi bence. Ben final dershanesine gidiyorum en az 25 mat neti yapıyordum. Ygsde elim ayağıma dolaştı sterese girdim sonuç hüsran. Ancak 15 net yapabildim.bence lys ağırlıklı çalışmalısın. Belirleyici sınav lys.

• Biraz daha motivasyona ihtiyacım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.