Şimdi Ara

YT'de Güzel Kimyacı Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kadar izlediysem izleyeyim güzel kimyacı yok gibi bir şey br,eyüpb tadında birisini bulamadım gene en iyisi görkem şahin yada gülçin hoca aslında bence gülçin hoca daha iyi ama onunda videoları baya eski.Siz kimden nereden çalışıyorsunuz?

• görkem reisten başka bana da yokumuş gibi geliyor.

• bizim hocaların 2020 oynatma listesine bak oradaki oynatma listesinde bilgi eksikliği yok fakat 2021 oynatma listesinde var çünkü kanal paralı içerik satmaya başladı

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

Hocam ileriki konularında örnek soru üstünden konu anlatımı yapıyor mu yoksa sonsuza kadar tahtada konuyu sözel olarak mı işliyoruz.

• Kimya adası
  • kimya ayt'nin en dandik dersi bence.sınavda sordukları sorular aydın veya bilgi sarmalın denemelerine göre çok basit.

• Ben de bu düşünceye katılarak kimya özel almıştım ve gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LELEB kullanıcısına yanıt

konu anlatırken de 2-3 soru çözüyor. ayrıca soru çözüm videoları da var

• İmza atılır buna

• görkem şahin. dersleri zevkli geçiyor genellikle. gerisi hep eksik anlatıyormuş gibi geliyor. (kimya adasından falan bahsediyorum).

• Geçen gün hızlı bi tekrar olsun diye kimya adasından bi konu dinliyim dedim çözdüğü örnek sorulardan 2 tanesi aşırı tanıdık geldi orbital ayt kimyadan aşerilmiş sayılarına kadar aynıydı :D sorulardan önce kitabının reklamını yapmasa sorun yok
  • Bu hocaya mutlaka bir göz atın. Yalnızca ayt konuları yüklenmiş ama cevher gibi bir hoca.

• oh be sonunda biri daha anladı bunu,görkem şahin falan iyi değil bence,bizim hocalar biraz iyi o kadar

bu arada youtube de öyle bir hoca yok ama çapın video anlatım fasiküllerini anlatan hoca sanırım bu ülkenin kimya hocalarının heisenbergi.

abartmıyorum,benim ayt de en kötü dersim geçen yıl mart ayında kimyaydı ve youtubede kimya adası vs.hiçbir bok anlamıyordum,

çap yayınları karantına sebebiyle canlı yayın başlatmış,22 mart gibiydi galiba,youtube de gezinirken gözüme çarptı,bir tıklıyalım dedim,hoca kimyasal tepkimelerde hız anlatıyordu ve hayatımda ilk defa bir kimya dersinden zevk aldım,daha sonra hocanın bağımlısı oldum tabi tüm canlı yayınlarına katıldım ve ayt kimyam ful geldi,hocanın ismi Hakan Güler,çap kimya baş yazarı,odtü mezunu,yurt dışında da öğretmenlik yapmış dop dolu biri,kimya da sorun yaşayan ÇAP VAF ayt kimya alabilir nitekim youtubedeki canlı derslerin çoğu silinmiş.

• kimya özelin fiyatı çok uygun olduğu için alınabilir aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.