Şimdi Ara

ysg ye nasıl çalışılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 11 sınıftayım ygs ye nasıl çalılmalıyım. 11 sınıfı boşlamak ta istemiyorum ygs kimya coğgrafya tarıh başlamalımıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuları sırayla bitir matematikten hergün problem çöz 2-3 aya konular biter hergün deneme çözer konu eksiklerini görürsün
  • kardeşim şimdi ne söylesek boş ygs nin çok matrak bir sınav olduğunu sanıyorsun.Biz de öyleydik zamanında bu söylediklerimi hadi ordan diyip geçeceksin onu da biliyor lakin dinlersen sen kazanırsın.
    LYS çalış LYS çalış LYS çalış.O kadar diyorum sana.Ygs öyle bir sınavdır ki.Denemelerde 400 ün alına inmezsin.Sınavda dikkatini dağıtan birşey olur bir aksilik olur.300 alırsın.Sonra neden lys çalışmadım diye ağlarsın.
    LYS öyle değildir.Ygs den kötü alsan bile toparlar seni.Bu sınavın 4 de 3 ü lys dir.Yani diyeceğim o ki ygs den iyi alman garanti değil ama lys adamı yarı yolda bırakmaz.
  • Bence Sen 11 i sağlam tut , arada ygs mat ve ygs lys geo ödevleri al çöz . Çok yorma kendini , yazın ygs vurgununu yaparsın . Temelin sağlamsa güveniyorsan ağustosta bile başlarsın derse 2 ay gez toz ( ben öyle yapmıştım ama dershaneye gidiyorum ve okulumun eğitimi çok iyi. Bu kadar desteğin olmayacaksa daha erken başlayabilirsin tabi

• Azaz475 A kullanıcısına yanıt
    ygsden kac aldin peki

• 11i yala yut trigo bak ygs konularini hizli gec ygs icim onerebilecegim sadece cozebildigin kadar farkli deneme coz on tane x denemesj cozcegine iki tane x ve y coz

• Çok teşekkür ederim çok haklısınız ama11 e ağırlık vermem lazım ki veriyorum da eve 2 aydır sıkı bş ders çalışmam var haftada 1700 soru fln oluyo bu ve konu çalışarak geçirdiğim ama 11 . De biyere kadar 2 3 kaynak bitirdim 11 den geldiğimiz yerlere kadar ygs ye de mat karakök zorlanarak bitirdim ( problemler haric ) kolay olsun diye zambak a başladım yarısı bitti fizik ten güvender tekinay ve fem simetri çözüyorum ygs karakök fizik bitti biyoloji için 11 için esen konu a. Karekök çöüyorum yakında fem ainetri ve palmeye başlıcam sonra geometrim çok kötü tacsiye varsa alabilirim günde 25 soru çözme kararı aldım bu hafta öyle yapıyorum kimya esen 11 konu özetli dönem ödevi ve 11 palme çmzüyorum ygs içinde final ilk adım matamatik 11 için kültür+esen+fem simetri+odtü+ zambak ( siyah beyeaz olanı zor olanı ) çözdüm geldiğimiz yere kadar tıkandım artık haftada bit gün perşembe gğnleri sadece sözel çalışma kararı aldım bu hafta uyguladım perşembe günü cografya ve tarih zaman kalırsa türkçe dil bilgisi + cuma günleri trigonometri günüm ve haftanon hergünü paragraf sorusu çmzüyorum . herşeyi oldugu gibi söledim düşüncelerinizi bekliyorum ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resimy R kullanıcısına yanıt
    Ygs1 1600

• Nasıl

• lys mat ve lys geometri simetri al yavaş yavaş bitir. ygs çok çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisalfa -- 26 Nisan 2015; 9:11:24 >
  • Lys geometri zor gelmesin çünkü geometrime güvenmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.