Şimdi Ara

Yozgat Yerköy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi araştırma içerisindeyim yozgatın yerköy ilçesi hakkında bilgi foto lazım özellikle şehir merkezinin fotolar birde sosyallik ne duurmda bu konuda bilgi verebilecek arakdaşlar arıyorum, googlede araştırdım ama sosyallik açısından bişey göremedim bildiğimiz köy gibi?

• yozgatlı degilim ama tanıdıgım yozgata gidenler yozgat merkezin köy
    ilçesi yerköyün ise köy gibi hiç bir sosyal faaliyetin olmadıgını söylemişlerdi
    ama genede bir kıyaslama yaptıklarında kesinlikle yerköy yozgattan daha iyi dediler
    uzun lafın kısası aynen bildigin köy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Haziran 2009; 0:50:20 >
  • Dostum bu forumda böyle bir konu açılacağı 40 yılk aklıma gelmezdi

ben doğma büyüme yozgat /yerköylüyüm şuanda bu mesajı sana yerköyden yazıyorum
  • klasik orta anadolu kültürü baskın bozkır iklimi dinlediği müzikler bozlak tren geçer yanından ordan çok geçtim
  • ya morelim çok bozuldu bi hareketlilik yoksa bana göre bi yer değil yaa
  • Arkadaşım adının köy olmasına bakma, kocaman ilçedir Yerköy. Tepe ve çarşı diye 2'ye ayrılır. Tepede genellikle 2 katlı müstakil evler, çarşıda ise apartmanlar bulunur. En işlek, gençlerin en bol olduğu yer taş devrinden kalma PC'lere sahip internet kafeleri ve yine CRT Tv'lere sahip PS2 kafeleridir. Halkı köylü diyebileceğimiz tam Orta Anadolu insadır. Yerköy'ün en önemli otomobili Toros'tur. 100 arabadan 90'ını görebilirsin. Siyasi görüşü merkez sağdır. Her cuma camiileri dolup taşar. Hacı-hoca çoktur. Pek yeşillikli bir yer değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 4 Haziran 2009; 9:47:46 >
  • Sosyalite 0. Daha önce gitmiştim. Kafe-bar tarzı yerler yerine sakallı yaşlı hocaların, o yağlı lahmacun yediği yerler dolup taşar.
    İnanmıyorsan gidip görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    balıkesir
    16 yıl önce açıldı
    Malatya
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz yandık yaa valla ortamda yok
  • arkadaşım sen söylenilernlere kulak asma

1.yozgat ilinin haritadaki yerini bilmeyen insanlar yorum yapiyor (yozgatı güney veya doğu anadoluda sanan insanlar çok ) halbuki yozgat ulaşım yönünden tam bir geçiş noktısıdır. ankaranım tam yanında (2 saat ankaraya)

2. aradığın herşeyi bulabilirsin alışveriş yönünden

3. insanı gerçektende hoş görülüdür (büyük şehirlerdeki gibi ne kapkaç ,ne cinayet ,nede hırsızlık olur)

4. evet sosyal yönden gençlere hitab eden bir il değildir bu doğru

5 evet genelde sağ görüşlü insanların yaşadığı bir ildir ( eğer kürtsen pek kürt bulamazsın bu ilde )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®eis

5 evet genelde sağ görüşlü insanların yaşadığı bir ildir ( eğer kürtsen pek kürt bulamazsın bu ilde )

Yok kürdü de çoktur ama doğudaki kürtlere benzemez.Sağ görüşlü genelde MHP-BBP çizgisindedirler bu civarın kürtleri.Her kürt aynı soydan gelmiyor...
  • peki ilçeler arasında en hareketli en sosyal varsa üni kampüsü, en olumlu ilçe hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

peki ilçeler arasında en hareketli en sosyal varsa üni kampüsü, en olumlu ilçe hangisi ?

zannediyorsam sorgun en gelişmiş ilçe ben bir yozgatlı olarak söylüyorum yozgatta bildiğim kadarıyla bir üniversite var oda bozok üniversitesi yani öyle
    yozgat yaşanılacak şehir çalışılıcak şehir değil öyle ortam falan bulabileceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescam -- 5 Haziran 2009; 16:07:18 >
  • peki teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

peki teşekkürler

bişey değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.