Şimdi Ara

Youtuber olan memur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birşeyi merak ettim şimdi memurun şahıs şirketi kurması yasak ve youtubedan gelen verginin ödenmesi lazım youtube türkiyede memur oranı baya fazla en basiti meb'de öğretmen olanlar var youtubeda bunlar vergiyi nasıl ödüyorlar ?

• Knk merak edecek başka birşey bulamadın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Bu konu çok önemli malum türkiyede geriye dönük youtube vergi faizi ile alınma ile ilgili birçok kişi yakınmaya başladı bu konu benide ilgilendiriyor ondan böyle bir şeyi sordum.
  • Bende tam olarak aynı konu olmasada geriye dönük vergiyi cezasız nasıl öderiz ve illa şahıs şirketi mi kurmamız gerekiyor diye merak ediyorum. 1 senedir ödeme alıyorum ve bu durumdan yeni haberim oldu izlenmelerimin sadece %3ü türkiyeden nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  • 4500 TL adsense gelirim var inşallah başıma iş açmalar.

Şahıs şirketini başkasının adına kurarsın olur biter. Hem memur olup hem YouTube dan para kazanmak haa, para akıyor maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcanhkn1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle izlenmelerinizin nereden olursa olsun parayı türkiye içerisinde çektiğiniz an vergi ödemeniz lazım bu 1 tl bile olsa ödememe durumunda sizden faizi ile istiyorlar 7k ödeme alan birisi ödemediği için genç girişimciler için olan vergi mükellefiyetininde iptali ile 340k vergi cezası geldi gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgilipanda -- 10 Aralık 2020; 4:0:50 >
  • 120205044 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük bir sıkıntı hocam çünkü google tarafından yapılan ödemelerin kuruşu kuruşuna anında devlete bilgisi gidiyor ve ilerleyen süreçte ödememe durumunda faizi ile alıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgilipanda B kullanıcısına yanıt
    Ama 340 bini sadece 7 bin istemediler muaf olan yılları da iptal edip onları da katmışlar
  • mertcanhkn1 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o ayrintiyi unuttum ama yinede yani her türlü sıkıntı vergisiz gelir elde etmek youtubedan.
  • eşin varsa eşinin üzerine şahıs şirketi kur youtube banka hesabı da onun üzerine olsun. anne babanızın üzerine de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.