Bildirim
Youtuber olan memur?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Knk merak edecek başka birşey bulamadın mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu çok önemli malum türkiyede geriye dönük youtube vergi faizi ile alınma ile ilgili birçok kişi yakınmaya başladı bu konu benide ilgilendiriyor ondan böyle bir şeyi sordum. -
Bende tam olarak aynı konu olmasada geriye dönük vergiyi cezasız nasıl öderiz ve illa şahıs şirketi mi kurmamız gerekiyor diye merak ediyorum. 1 senedir ödeme alıyorum ve bu durumdan yeni haberim oldu izlenmelerimin sadece %3ü türkiyeden nasıl bir yol izlemem gerekiyor? -
4500 TL adsense gelirim var inşallah başıma iş açmalar.
Şahıs şirketini başkasının adına kurarsın olur biter. Hem memur olup hem YouTube dan para kazanmak haa, para akıyor maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öncelikle izlenmelerinizin nereden olursa olsun parayı türkiye içerisinde çektiğiniz an vergi ödemeniz lazım bu 1 tl bile olsa ödememe durumunda sizden faizi ile istiyorlar 7k ödeme alan birisi ödemediği için genç girişimciler için olan vergi mükellefiyetininde iptali ile 340k vergi cezası geldi gerisini siz düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgilipanda -- 10 Aralık 2020; 4:0:50 > -
Çok büyük bir sıkıntı hocam çünkü google tarafından yapılan ödemelerin kuruşu kuruşuna anında devlete bilgisi gidiyor ve ilerleyen süreçte ödememe durumunda faizi ile alıyorlar -
Ama 340 bini sadece 7 bin istemediler muaf olan yılları da iptal edip onları da katmışlar -
Evet hocam o ayrintiyi unuttum ama yinede yani her türlü sıkıntı vergisiz gelir elde etmek youtubedan. -
eşin varsa eşinin üzerine şahıs şirketi kur youtube banka hesabı da onun üzerine olsun. anne babanızın üzerine de olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X