Şimdi Ara

Youtube yüklenen videoda lisans engeli kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'da yüklediğim bazı videolarda lisans engeli uyarısı çıkıyor ve video engelleniyor.Mesela en son benim için üzülme dizisini yükledim ve uyarıyı aldım.Oysa bir çok kişi bu diziyi tek parça olarak yüklemiş ve onbinlerce izlenme almış.Bunlar bu engeli nasıl aşıyorlar ? Bilen varsa bilgisini paylaşsın.Lütfen

• bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olmasını bende isterim kısacası

up!
  • bilgisi olan lütfen paylaşsın
  • dosya uzantısı değiştiren kaliteli bir program bul ve uzantısını değiştir ozaman lisans sorunuda kalkar.............

Tavsiye Tunebite

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

dosya uzantısı değiştiren kaliteli bir program bul ve uzantısını değiştir ozaman lisans sorunuda kalkar.............

Tavsiye Tunebite

teşekkürler kardeş

• quote:

dosya uzantısı değiştiren kaliteli bir program bul ve uzantısını değiştir ozaman lisans sorunuda kalkar.............

Tavsiye Tunebite

O kadar basitmi

• Peki youtubedan indirdigimiz videolarin lisansini nasil yapiyoruz? movie makera atiyorum ama calismiyor. Mp4 formatinda (wmp de olabilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Tavsiye Tunebite

O kadar basitmi

dalgamı geçiyosun...
    dene olmazzsa yaz.......

• quote:

Tavsiye Tunebite

tavsiye ettiğin programı kurdum videoda lisans engelini kaldırdığımı zannettim ancak youtube hesabıma yüklediğimde lisans korumasının hala durduğunu gördüm.Nasıl yapıldığını anlatırsan çok mutlu edersin..Belki de ben hatalı yapmışımdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.