Arkadaşlar youtube'da yüklediğim bazı videolarda lisans engeli uyarısı çıkıyor ve video engelleniyor.Mesela en son benim için üzülme dizisini yükledim ve uyarıyı aldım.Oysa bir çok kişi bu diziyi tek parça olarak yüklemiş ve onbinlerce izlenme almış.Bunlar bu engeli nasıl aşıyorlar ? Bilen varsa bilgisini paylaşsın.Lütfen
bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olmasını bende isterim kısacası
up!
bilgisi olan lütfen paylaşsın
dosya uzantısı değiştiren kaliteli bir program bul ve uzantısını değiştir ozaman lisans sorunuda kalkar.............
Tavsiye Tunebite
quote:
Orijinalden alıntı: Nasyonelist
dosya uzantısı değiştiren kaliteli bir program bul ve uzantısını değiştir ozaman lisans sorunuda kalkar.............
Tavsiye Tunebite
teşekkürler kardeş
quote:
Tavsiye Tunebite
O kadar basitmi
Peki youtubedan indirdigimiz videolarin lisansini nasil yapiyoruz? movie makera atiyorum ama calismiyor. Mp4 formatinda (wmp de olabilir)
Tavsiye Tunebite
O kadar basitmi
dalgamı geçiyosun... dene olmazzsa yaz.......
quote:
Tavsiye Tunebite
tavsiye ettiğin programı kurdum videoda lisans engelini kaldırdığımı zannettim ancak youtube hesabıma yüklediğimde lisans korumasının hala durduğunu gördüm.Nasıl yapıldığını anlatırsan çok mutlu edersin..Belki de ben hatalı yapmışımdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme