Şimdi Ara

Youtube Video Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-3 gündür devam eden bir sorundan dolayı burdayım...
    benim sorunum biraz daha farklı diğer konuları araştırdım ama benzer birşey bulamadım sorun dışında...
    Şöyleki
    benim bilgisayar 1-2 ayda bir oto. olarak bios a giriyor açılırken...
    ve annem bilgisayarı açınca biosa giriyor bilmediği için ablamı çağırıyor ve ablamın dediğine göre tıklanabilecek her yere tıklıyor -_-... Sorun da bu işte... ablamın bilgisayarında sorun olduğunda bile ben çözerken ablamın biosta böyle birşey yapmış olması :D
    Herneyse sanıyorum bios ta olan bir değişiklikten dolayıdır youtube videoları, facebooktaki oyunlar açılmıyor...
    çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirse sevinirim...
    bios la ilgili pek bir bilgim yok ama eğer programlarla ilgili yapabileceğim birşeyler varsa lütfen söyleyin

şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Siyah Ekran Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

YouTube'da video izlerken siyah ekranla karşı karşıya kaldıysan, bu sorunu gidermek için birkaç adım atman gerekebilir. Siyah ekran sorunu, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve çözümü de buna göre değişir.

Nedenleri:

• İnternet bağlantısı sorunları
    • Tarayıcı uyumsuzlukları
    • Eklenti çakışmaları
    • Grafik kartı sürücüleri güncel değil
    • YouTube sunucu sorunları

Çözümleri:

• İnternet bağlantını kontrol et: İnternet bağlantınının kararlı ve hızlı olduğundan emin ol.
    • Farklı bir tarayıcı dene: Mevcut tarayıcınla YouTube videosu izleyemiyorsan, Chrome, Firefox veya Safari gibi başka bir tarayıcıyı kullanmayı dene.
    • Eklentilerini devre dışı bırak: Eklentiler, tarayıcıyla YouTube videosu oynatma arasında çakışmalara neden olabilir. Tüm eklentileri devre dışı bırakarak problemi gidermeye çalış.
    • Grafik kartı sürücülerini güncelle: Güncel olmayan grafik kartı sürücüleri, video oynatma sorunlarına yol açabilir. Sürücüleri üreticinin web sitesinden güncelle.
    • YouTube sunucularını kontrol et: Bazen YouTube'un sunucularında sorunlar yaşanabilir. YouTube'un resmi Twitter hesabından sunucu sorunları olup olmadığını kontrol edebilirsin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala siyah ekran sorunu yaşıyorsan, aşağıdaki ek çözümleri deneyebilirsin:

• YouTube uygulamasını veya tarayıcı önbelleğini temizle.
    • Videonun gizli modda oynatmayı dene.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.

Çoğu durumda, bu çözümler YouTube siyah ekran sorununu gidermeye yardımcı olacaktır. Ancak sorun devam ediyorsa, YouTube destek ekibiyle iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bios un ne olduğunu biliyor musunuz öncelikle ? Uefi bios var mı da fare çalışıyor bios içinde ?

Neyse en iyisi şöyle yapalım.Sen bios pilini çıkart ve bilgisayarın fişini çek.5 dk sonra ikisini de takıp birdaha dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biostan kastım şu
     Youtube Video Siyah Ekran Sorunu
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2101869/c3ad6ded-7253-4f6c-abd6-07c22756c4d0.png

parça takıp çıkarmak yerine yapılabilecek başka şeyler varmı acaba?

• Default ayarlara getirin. Sağ alt tarafta. Bios ellenmemiş hale gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    çok teşekkür ederim :)
    Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook video siyah ekran
    11 yıl önce açıldı
    youtube ekran sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.