Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
31
Favori
58.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selamlar

Huawei'nin bazı modellerindeki güç yönetimi ve pil tasarrufu seçenekleri agresif davranabiliyor. Dontkillmyapp.com/Huawei adresindeki biraz meşakkatli yönergeleri izlediniz mi?

https://dontkillmyapp.com/huawei

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt

denedim siz dedikten sonra ama bir değişiklik yok malesef

• arkadaşlar merhaba

sorunuma bir forumdan çözüm buldum sizinle paylaşmak isterim.

versiyon probleminden kaynaklanıyormuş. sorun yaşayanlar için sorunsuz çalışan kullandığım vanced versiyonu 15.40.37 (güncelleme yapıldığında sonraki versiyonlarda ekran kapalı konumda olduğunda video sesi 5sn sonra kesiliyor. huawei mate9 kullandığım telefon)

• Daha önce yazmıştım dediğiniz tavsiyeleri uyguladım ama sorunum devam ediyor :( pil opt güç modunu vs kapattım, her zaman açık olacak şekilde ayarladım ama değişmedi

arka planda kapanmasını engelleyeceğim başka bir uygulama falan var mı acaba?

@ugurcansayan

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Selamlar

Şu linkteki çözümleri tekrar deneyiniz: https://forum.donanimhaber.com/youtube-vanced-arka-planda-oynatir-reklam-oynatmaz-kurulum-kilavuzu-ve-sikca-sorulan-sorular--143265843-31#150929889

Geçerliği olan başka bir çözüm maalesef bilmiyorum. İsterseniz Vanced'in Telegraf (Telegram) üzerindeki SSS kısmından siz de bakabilirsiniz:

Pil opt benim telefonumla ilgili sıkıntılı sanırım. Dontkill my app nasıl kullanılıyor tam anlayamadım, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Cihazınızın marka-model-işletim sistemi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 20 Ocak 2022; 22:58:33 >
  • androide çıkmış çıkabilecek en faydalı uygulamalardan birisi yeminle [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular 

• anonline kullanıcısına yanıt

Cidden öyle... Uygulamanın yaptığı iş de eskiden masaüstü platformdaki kolay ve eğlenceli deneyimi mobil tarafa getirmekten ibaret [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular 

Ç.N: İyi günlerde kullanın:)

• Youtube Vanced ve Music Vanced güncellendi

Youtube Vanced v17.03.38 sürümünde neler yeni?

• Sürüm yükseltildi.

• ReturnYoutubeDislike (RYD) entegrasyonu eklendi.

• Reklamlara izin vermek için kanalları beyaz listeye ekleyebilirsiniz.

• Reklam engelleme iyileştirildi.

• Yorum konumu (alfa) kaldırıldı.

• Tablet arayüzü ve kaydırma kontrolleriyle ilgili iyileştirmeler yapıldı.

• Android 13 ve üstü için temalı simge desteği eklendi.

SponsorBlock'ta değişiklikler:

• Kanalları beyaz listeye eklemek için seçenekler eklendi.

• Minimum kısım süresi için ayarlar eklendi.

• “Konuyla alakasız” kategorisi eklendi.

• Kategoriler için renkleri değiştirme düğmesi metinle değiştirildi.

• SB tarayıcı düğmesi için seçenek eklendi.

• API URL'sini değiştirmek için seçenek eklendi.

Bilinen Sorunlar

• Yeni tarz eylem çubuğunda yeni düğmeler çalışmıyor (bu ayar sunucudan kaynaklı; kullanıcıların %15~20'si etkileniyor).

• Chromecast, kodek ve sayfayı yenilemek için aşağı kaydırma sorunları devam ediyor.

Yeni Sürümler için Planlanan Değişiklikler

• SponsorBlock düğmelerini videonun altına almak

• RYD'yi tüm düzenler için geliştirmek

• Beyaz liste için daha çok seçenek eklemek

Youtube Music Vanced v4.64.51 sürümünde neler yeni?

• Yeni sürüm

• Geri zorlama özellikleri eklendi.

Güncellemeler için Vanced Manager'ı kullanabilirsiniz. Vanced Manager yüklü değilse vancedapp.com adresinden indiriniz.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorularwww.vancedapp.com
    YouTube™ Vanced
    https://www.vancedapp.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 16 Şubat 2022; 23:53:46 >

• Youtube Vanced'den duyuru

Herkese selam,

Bu gönderinin amacı, Telegram'da vanced'i değiştiren ve vanced'i kendi adlarına dağıtan birkaç modcu olduğunu herkese duyurmaktır.

Ne yazık ki, bu tür resmi olmayan modlar, uygulamamızın hakkında bölümündeki her vanced adını ve katkıda bulunanların bazılarının adlarını kaldırdı ve split-apk formatından tek bir apk'ya dönüştürerek birleştirdi. Video indirici dahil ederek Vanced'i ayrıca risk altına atmakta.

Ayrıca, önemli bir not, bu tür modları indirerek cihazınızı olası kötü amaçlı yazılım riskine maruz bırakabilirsiniz.

Resmi bir talepte bulunarak onlara ulaştık, ancak yaptıkları tek işlem bizi gruplarından yasaklamak ve reklam engellemenin politika ihlali olduğunu iddia etmek oldu; Vanced, yasadışı bir mod olduğu sonucuna ulaşıyorlar ki bu hiç doğru değil. Reklam engelleme, Google'ın YouTube red aboneliğini tanıtmasından çok önce vardı. Xposed modülleri ve buna dayalı benzer şeylerden belki haberdarsınız.

Hepinizden bu modlardan uzak durmanızı ve güvende olmanızı rica ediyoruz. Böyle bir çalıntı modu kullanmak, vanced ekibinin yaptığı işe saygısızlık ettiğiniz anlamına gelir.

Ayrıca hepinizden Vanced ile ilgili en son güncellemeleri ve haberleri almak için yalnızca resmi vanced kanallarını takip etmenizi rica ediyoruz. Vanced, Google resmi olarak dağıttığı için yalnızca bölünmüş APK'lar biçiminde gelir. Linkleri ve diğer önemli kaynakları bu kanalın sabitlenmiş mesajında ​​bulabilirsiniz.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular
    [Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan SorularTelegram
    YouTube Vanced
    https://t.me/Vanced

• merhaba, yedek telefona (galaxy a8) kurduğum youtube vanced sorunsuz çalışırken vanced music durduruldu hatası veriyor, vanced manager microg yüklü tüm sürümler güncel, birebir aynı uygulama normal telefonumda sorunsuz çalışıyor, çözemedim tuhaf bir durum.

Değerli konu için teşekkür ederim.

Son güncellemeden sonra bilgi kartları kapalı olmasına rağmen videonun sağ üst köşesinde bilgi kartları çıkıyor. Sebebi nedir acaba?

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Selamlar, rica ederim:)

Uygulama sürüm bilgilerini (mümkünse Vanced Manager içinden) ve örnek videonun linkini paylaşabilir misiniz?

Tabii hocam.

Şu gereksiz video dan örnek aldım.

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular

• Tvye yansıt yapinca tvde reklam gelmiyordu şimdi full reklam geliyor

• Root olmadan kurulum aşamalarında verilen linkler hep aynı siteye atıyor ve tekce manager.apk indirilebiliyor. Kurulum yöntemi mi değişti acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Selamlar

Sizin karşılaştığınız bu durum bir bug olarak raporlanmış ve geçici bir çözümü var.

Şu linkten https[://]youtube[.]com/account_playback video içi bilgi kartlarını kapatabilirsiniz.

• yattarali Y kullanıcısına yanıt

Selamlar

Televizyonlar için Youtube Vanced mevcut değil. TV'ye yansıtma özelliğinde TV Youtube'da girilmiş hesap premium ise reklam görünmez. Android TV'niz varsa SmartTubeNext kullanabilirsiniz. Başka bir seçenek de TV'nizi veya router'ınızın İnternet trafiğini pihole ile filtreleyebilirsiniz.

• First Premolar kullanıcısına yanıt

Selamlar

Evet, bir süredir Vanced Manager ile kurulum yapılıyor. Buradaki yönergeler, Vanced Manager'in içinde otomatik gerçekleştirilen süreçlerle ilgili. Youtube (ve YT Vanced) tek bir apk değil ayrık apk (split-apk) şeklinde sunulduğu için Vanced Manager veya Split Apks Installer (SAI) kullanarak yüklenebilir.

Manager yüklüyse yönergelerin büyük kısmını uygulamanız gerekmiyor. Manager'ı yükleyin, sonra MicroG'yi yükleyin ve sonrasında Vanced / Music yükleyin; bitti gitti:)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.