Youtube telif hakları hakkında
-
-
Olur deneme sakin
-
Standart kullanıcı için sorun teşkil edecek bir durum yok, en kötü ve çok çok düşük ihtimal şikayet edilir, video telif nedeniyle kaldırılır. -
Hoaydaaaa insta storylerde 10 saniye tahammül edemiyorduk
-
bu yapacağınız şeyi kitap meraklısı bir kişi için oldukça gereksiz buldum :)
-
Telif dışında bir problem yaşamazsınız. Şiddet vs içeriği olmadığı sürece video yayından kaldırılmaz. İyi sürüşler..
-
Anladım hocam. Youtube'da bir şarkının farklı kullanıcılar tarafından yüklendiğini görünce ben de bir sıkıntı olmayacağını düşündüm. Bir bilgiler açıklamalar kısmında telif sahibinin ismi gözüküyordu. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
Hocam inşallah nasip olur da yaparım. Gerçekten hoşuma gidiyor arabada şarkı dinlerken müzik dinlemek. Yolu seyretmek vb.
-
Anladım hocam. Çok teşekkür ederim.
-
Ahaha :D Hocam daha önce tecrübe edemedim böyle bir şeyi çok merak ediyorum ve hoş bir şey olduğunu düşünüyorum. Slow uzun yol şarkıları istiyorum da hareketli şarkılardan değil :)
-
Olur.
-
yükleyebilirsin. artık telif yüzünden video kaldırmıyorlar ama gelir elde etmek istersen o şirket videodan gelecek gelirlere telif atıyor. (benim kullandığım müziklerde böyle oldu en azından)
-
şarkı dinlerken müzik dinlemek nasıl oluyor?
arabada şarkı dinlerken kulaklıkla mı müzik dinliyorsunuz?
-
Hocam normal arabada giderken teypten müzik açmak işte:)
-
Bunu duyduğum iyi oldu teşekkür ederim hocam. :)
-
Sağ olun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X