Şimdi Ara

Youtube Sorunum war bi bakarmısınz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun sabah videolarin hepsini izliyorum ne oldu ne bitti anlamadim böyle bir yazi geldi

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player.

sonra gittim flash güncelleştirmerlerini yaptim java falan ne oldu ne bitti gene ayni hata.
    ilgilenirseniz cok güzel olur teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 28 Ocak 2007; 18:02:34 >

• internet explorer mı kullanıyosun ??
  • evet internet exp 7 türkce sürüm kullaniyorum mozillada bu olmuyor ama expde devam etmek istiyorum ben. mozilla yavaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

evet internet exp 7 türkce sürüm kullaniyorum mozillada bu olmuyor ama expde devam etmek istiyorum ben. mozilla yavaş.

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

evet internet exp 7 türkce sürüm kullaniyorum mozillada bu olmuyor ama expde devam etmek istiyorum ben. mozilla yavaş.

mozilla yavaş dedigim mozilla yavaş aciliyor bende nedenini bilmiyorum.
  • mozillamı yawaşşmozilla her yönden nternet explorere bin baasar 20 yıl sonra explorer 20 çıksın onada bin basar
  • mozilla yavaş açılıyor diyorum bende Alla alla sorun hallettim activex yedim bitane oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BartuA

mozillamı yawaşşmozilla her yönden nternet explorere bin baasar 20 yıl sonra explorer 20 çıksın onada bin basar

arkadas mozilla programi yavas aciliyor demis
    anlama zorlugu mu cekiyorsun?
    bak anlatayim sana...yani diyorki mozilla ya cift tikliyorsun birde ie ye cift tikliyorsun ie 1,8 saniyede aciliyorsa mozilla 2,6 saniyede aciliyor demek istemis....

• Aslında normal program hızında açılıyor ama windows açılırken bazı internet explorer dosyalarını da yüklediği için ie hemen açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: BartuA

mozillamı yawaşşmozilla her yönden nternet explorere bin baasar 20 yıl sonra explorer 20 çıksın onada bin basar

arkadas mozilla programi yavas aciliyor demis
    anlama zorlugu mu cekiyorsun?
    bak anlatayim sana...yani diyorki mozilla ya cift tikliyorsun birde ie ye cift tikliyorsun ie 1,8 saniyede aciliyorsa mozilla 2,6 saniyede aciliyor demek istemis....

hay 1907 yaşa kardeşim ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.