Dailymotion da çare olamadı |
YouTube reklam engelleyici kullananların video izlemesini yasaklamaya başladı (6. sayfa)
-
-
Evet, normal şartlarda dediğiniz doğru ama günümüz şartlarında ve Google gibi kontrol edilmeyen devlerde bu durum hep suistimal edilecektir. Abonelik sistemine geçiliyor olmasının sebebi de budur.
-
Google yani YouTube veri toplar satar onları içerik üreticilerine dağıtır tabi reklamda bir gelir kapısı ama Google için 2. Sırada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Begenmeyen kullanmaz kardesim. Hem kullanirim hemde istedigimi yaparim mantigi sacmalik. Begenmeyen acmaz. Git sen kur alternatifini. Bu. E oluculuk ya o kadar insan da begenmis.
YT Music ile kullanıyorum sadece. Eski bir sürümdü kurduğum sürekli kullandığım bir uygulama değil sadece arabada kullanıyorum sayılır. :imdi baktım video yada müzikte bir sorun yok.
-
Tabii ki çok daha fazla para kazanma hırsı olacak? Ne olacaktı başka? Babanın hayrına mı çalışacaklardı?
Arkadaşlar bi kendinizi sorgulayın. Hayırdır siz melek misiniz?
Bencillik kötü bir şey değildir. İnsanlar tabii ki kendi çıkarlarını maksimize edecek şekilde hareket edecekler.
Youtube'un ayakta kalabilmesi ve ilerleyebilmesi için binlerce insan harıl harıl çalışıyo, kendilerini paralıyolar.
Bu beleşçi zihniyet ekonomileri batıran zihniyetlerden biri. Üretilen değere, bu değeri üretmek için yapılan maddi ve manevi yatırımlara saygınız olsun.
-
Arka planda çalışması da artı bi özellik
-
Yazdığın her satır bir diğerinden daha komik, bu kafayla senden şurada yazdığın her yorum için para istense sözüm ona beleşçi olmadığın için o ücreti verirsin sen demek ki. Böyle kafalar yüzünden her şey paralı oldu. Sen bir videoya tıkladığın zaman zaten o site ve üretici para kazanıyordu. Git you tube gelirlerine bak, premium olayı sadece daha fazla para kazanılması için çıktı. Premium ile içerik üreticiler eskisinden daha az para kazanıyor. İnsanları tabii ki kendi çıkarını gözetecek diyerek teslimiyetçi kafayla sadece onların amacına hizmet edersin. Herkes kendi çıkarını gözetebilir fakat bunu dayatma yaparak değil.
-
-
Hiç de ölücülük değil sen lafımı anlamamışsın bile.Online servislere emin ol senden çok para yatırıyorumdur,hakkını veriyorumdur.Bedavacılıkla alakası yok dediğimin.Ben diyorum ki Youtube'da çok sık reklam oluyor bu kadar reklam olmamalı,eğer çok reklam oluyorsa da reklam engelleyici kullanırız ha reklam engelleyici kullananan kişilerin de engellenmesi zorbalık diyorum.
Ha ayrıca bu ne öfke? Youtube sana mı çalışıyor? Bir sakin ol,mantıklı düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BE81412F -- 12 Mayıs 2023; 15:32:32 > -
İlginç bir durum var forumda. Adam premium üyesi ve bu durumun haklılığını savunuyor, premium abonesi olmayan "enayisin" diyor.
E şimdi ben zamanında iPhone 3GS kullanırken whatsapp a 0.99$ vermiştim. O zamanlar bedava değildi. Enayi mi olduk şimdi
Kimse enayi vs değil arkadaşlar. İsteyen parasını verir. İsteyen vermez istediği gibi kullanır.
YT'da ekranı açtığınızda karşınıza çıkanların nasıl çıktığını bilmeyenler de "Ooh ne güzel ublock origin, revanced kullanıyorum" der. Oysa çoktan izlemelerinizin analizi bitmiş size özel videolar yoldadır bile.
-
Youtube premium denen ucube sistem birkaç yıldır var. Öncesinde de yayıncılara para ödeniyordu. Demek ki yeterince kazanıyorlar. YouTube batarsa yerini başka bir servis doldurur. Milyarder firma şakşakçılığının bir faydası yok.
-
Arama motoru olarak çöpgle den bing e geçtim. Video servisi olarakta başka yere geçerim yakın zamanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arka planda video çalışma da var
-
Teşekkür, verdiğiniz bilgileri tv box için uyguladım, başarılı. Yalnız şöyle bir durum var; bir videoyu favorilere ekleyemiyoruz, eklemek için mevcut youtube üyeliğimizle girmemiz gerekiyor, üyelik bölümünde bir kod veriyor, kodu chrome youtube da girmeme ve başarıyla kabul etmesine rağmen tv box ta smarttube üzerinden mevcut youtube üyeliğimizi giremiyoruz.
Bu sorun dışında reklamsız smarttube gayet güzel.
-
Aynisinin basina gelmesi dileğiyle
Çok sık cikmasini bende sevmiyorum ama cikacak her türlü. Bende adblock da var premiumda var. Bu kadar ortaligi ayaga kaldirmak abarti onu diyorum. İstemeyen yine izlemesin ama bunlar ticari sirket ya abonelik yapacak ya reklam izletecek. Bak dün spor programi izliyordum reklam girdi. Giren reklam 59 dakika. Bu sacmalik. Ama baktim reklam baska bir spor programina ait oturdum izledim. Reklami izleyecegim programdan fazla izlemisim.
Alternatif çok ama insanlar bir şeye bağlı kalmaktan hoşlanıyor, yeni şeyler denemekten korkuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 12 Mayıs 2023; 16:43:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatifler var ama kimse şans vermiyor. O yüzden problem burada başlıyor. Şuan en güçlü alternatif Rumble bence.
-
valla bir site adblock kapa dediği an siteyi kapatıyorum zerre umrumda değil youtube yaparsa aynısını onuda kullanmam biter gider üyelik işinin suyu çıktı gamepass hariç hiçbir platforma üyeliğim yok olmayacakta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X