Şimdi Ara

Youtube Premium boşunaymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ay kadar premium kullandım sonra iptal ettim şimdi normal youtube kullanıyorum eskiye göre azalmış reklamlar. Önceden nerdeyse her video açtığımda istisnasız reklam sokarlardı şimdi 5 videoda bir reklamla başlıyor. 3-4 saniye beklemek bir şey kaybettirmiyor insana gerek yokmuş premium a. Ha sürekli evdeyim, eğer dışarda olsam toplu taşıma kullansam tabiiki illa ihtiyaç olurdu millet ne izlediğime bakmasın diye ekranı kapatıp dinlerdim.

• Mobile de Brave Browser kurduğunuzda tarayıcı üzerinden Youtube içeriği açıp telefonu kitlediğinizde ses oynamaya devam ediyor. Onun da çözümünü bulmuşlar.

• ne azalması hocam her video başında 2 reklam izliyorum bazı reklamları geçmediğimde ardına bir reklam veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aylık 9 tl ye YouTube music misss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aylik deneme kullanmistim yeni bitti. nerdeyse her videoda kafa şey eden reklamlar cikiyor artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık reklamları izliyorum çok hoşuma gidiyor, bazen öyle reklamlar çıkıyor ki hunharca kahkaha atıyorum.

• Yt music ve arkaplan için kullanıyorum ben. Paparadan bir kısmı geri geliyoe zaten para bile değil artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube Premium Lite geliyor
    4 yıl önce açıldı
    Youtube Premium 6 Aylık...
    2 yıl önce açıldı
    YouTube premium aile
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youtube Vanced bunu beğendi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.