Youtube Premium Aile grubu oluşturacağım. Ödemeler 6 aylık 30 TL , yıllık 60 TL şeklinde olacak. Şuan sadece ben varım. 2 kişi daha geldiği anda grubu oluşturuyorum. Katılmak isteyenleri beklerim. Daha önce katıldığım bazı gruplarda yaşadığım olumsuz deneyimlerden dolayı kendim oluşturmaya karar verdim. Uzun süre kalmak isteyenler katılırsa sevinirim. |
YouTube Premium Aile Üyeliği: Ailenizle Paylaşın, Tasarruf Edin
YouTube Premium Aile Üyeliği, YouTube'un reklamsız, arka planda oynatma ve indirme özelliklerinin yanı sıra ek avantajlardan da yararlanma imkanı sunan bir abonelik hizmetidir. Aile üyeliği ile bu ayrıcalıkları sevdiklerinizle paylaşabilir, aylık maliyetleri azaltabilirsiniz.
YouTube Premium Aile Üyeliğine abone olduğunuzda, siz ve beş aile üyesi şu faydalardan yararlanabilir:
- Reklamsız YouTube: Reklamlar olmadan kesintisiz YouTube deneyimi.
- Arka Plan Oynatma: Ekran kapalıyken bile müzik ve videoları dinleyin.
- İndirme: Videoları cihazınıza indirin ve çevrimdışı izleyin.
- YouTube Music Premium: Reklamsız, arka planda oynatma özellikli müzik akışı hizmeti.
- YouTube Originals: YouTube tarafından özel olarak üretilen orijinal filmlere, dizilere ve belgesellere erişim.
YouTube Premium Aile Üyeliği'ne abone olmak için şu adımları izleyin:
- YouTube uygulamasını veya web sitesini açın.
- Sağ üst köşedeki profil simgenize tıklayın.
- "Satın Alınanlar ve Abonelikler"i seçin.
- "YouTube Premium Aile" seçeneğine tıklayın.
- Aile üyelerini e-posta adreslerini kullanarak ekleyin.
Aile üyeleri, davet bağlantısına tıklayarak ve talimatları izleyerek aile grubuna katılabilir. Tüm aile üyeleri, aboneliğin faydalarından anında yararlanmaya başlayacaktır.
YouTube Premium Aile Üyeliği, aileler için YouTube deneyimini iyileştirmenin ve tasarruf etmenin harika bir yoludur. Reklamsız, arka planda oynatma ve indirme özelliklerinin yanı sıra YouTube Music Premium ve YouTube Originals'a erişim gibi ek avantajlarla ailenizle birlikte daha keyifli YouTube anıları oluşturabilirsiniz.