Bildirim
Youtube Otobanda Kaza Yürek Dayanmazz...!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bu video çook eski... -
pişkine bak sen kaptırmış gidiyo -
Abi o taksiyi kullanan insan değil. -
izlemiştim
taksici bide bişi olmamış gibi gidiyo çaktırmadan -
-
İzmir-İstanbul Devlet Karayolu üzerinde yaşanıyor bu olay. -
o o çocuğunu yakalamışlarmı ? -
Çok ilginç bir kaza
Taksici Suçlu
Otobüs şöförünün yerinde olsam taksiyi alırım altıma aşağıya kadar sürüklerim
Çokta ... -
taksıcıyı yakaladılar sonra gerı bıraktılar bu kazanın raporunu benım arkadasım yazdı 1 ölü var yaralı sayısı unuttum muavin camdan fırlamıs allah rahmet eylesın -
allahım yanı şımdı kufur etmeden gecemıom -
Çok Kötü Olmuş Ben Olsam Toslardım Direk
-
quote:
Orjinalden alıntı: baron11
Bu video çook eski...
ne olursa olsun ben yeni gördüm ve sinirimden çılgına dödüm bunu da forum arkadaşlarımla paylaşmak istedim...öyle ki şu anda bu taksiciyi bulsam yemin olsun ki adresimi verebilirim,bi yerde buluşup ağzını burnunu kırmaya da varım...hatta bu taksiciyle beni buluşturacak birine şu anda hediye bile alabilirim ve bu şerefsiz adamın ağzını burnunu kaysı hoşafına çevirmek için neleri vermezdim şimdii offfffff offfffff.....
-
quote:
Orjinalden alıntı: baron11
Bu video çook eski...
eski olunca ne değişioki açıklarmısın -
bayat videolardan bıktığımızı sölüyoruz bunun devamında ne olduğunuda söleyeim size ilerdeki çevirme yapan ekipler tarafından yakalnıyor şöför. -
quote:
Orjinalden alıntı: firstarmy
taksıcıyı yakaladılar sonra gerı bıraktılar bu kazanın raporunu benım arkadasım yazdı 1 ölü var yaralı sayısı unuttum muavin camdan fırlamıs allah rahmet eylesın
kim bilir daha ne kazalara sebep olmuştur. ben olsam arkadan çarpardım ama o zamanda otobüs suçlu olurdu. belki onun için yandan geçmek istedi otobüs. -
arkadaslar yanlıs anlamayın bı akrabası taksıcı olanda olabılır ama ben suana kadar bıo kac ıyı taksıcı gordum alayı ....... anladınız... -
quote:
Orjinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
Orjinalden alıntı: firstarmy
taksıcıyı yakaladılar sonra gerı bıraktılar bu kazanın raporunu benım arkadasım yazdı 1 ölü var yaralı sayısı unuttum muavin camdan fırlamıs allah rahmet eylesın
kim bilir daha ne kazalara sebep olmuştur. ben olsam arkadan çarpardım ama o zamanda otobüs suçlu olurdu. belki onun için yandan geçmek istedi otobüs.
yapabılcegı bana gore 2 sey vardı retarder 4 5 sevıyey getırıp frene bas cek yapıarak yavaslamaya calısıcaktı veya arkadan taksıye bındırıcektı ama sofor bıraz heyecan ve ıyı nıyetıyle beraber sola kırdı yerler ıslak ve otobusun devrılme oranı yuksek oldugu ıcın kaza olustu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X