Şimdi Ara

Youtube neden aynı videoyu baştan yüklüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video açıyorum sona kadar geliyor. tekrar çala tıklasam da çubuğu başa basılı tutarak çeksem de videoyu hiç izlememişim gibi tekrardan yüklemeye başlıyor. chrome ve firefox güncel ikisinde de aynı sorun var. zaten adil kullanım kotasından kımıldayamıyoruz kotalılar için tam eziyet bu
    çözebilen var mı?

• evet bende cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeaNa -- 1 Mayıs 2012; 23:45:38 >
  • güncelliyelim
  • bende de aynı durum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Önbellek ile alakalıydı sanırım.

Firefox - Seçenekler - Gelişmiş - Ağ kısmından önbelleği birkaç GB yaparsanız sorununuz çözülür sanırsam.

firefoxta en fazla 1gb ayarlanabiliyor ama zaten otomatik önbellk yönetimi açıkken youtube'da sorun olmuyor bende
  • yok bulamadım
  • Kota dertleri başlamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel - Yokmu bunun çözümü bendede aynı sorun
  • eskiden böyle olmuyordu yeni çıkardılar bunuda
  • ttnetle anlaşmalı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

ttnetle anlaşmalı bunlar

Aynı fikirdeyim
  • bende aynı sorunun cevabını ararken böyle bir bilgiye rastladım

"Youtube bunu bir süredir yapıyor. Nedeni videoları artık stream olarak yayınlıyor olması ve videoyu izlemiyorsanız bant genişliğini boşa harcamamak. İzlemeye başladığınız bölümden itibaren stream olarak videonun ilgili kısmını yayınlıyor. İzlemeyi keserseniz ya da durdurursanız stream yayını da durduruyor bu yüzden. Bu sistem ile inanılmaz bir bant genişliği tasarrufu sağladıklarını okumuştum bir blog yazısında."

Kaynak

• http://www.youtube.com/html5

buna tıklayıp katılın. Dediğiniz sorun kalmaz.

edit: ulan konu hortlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 22 Ağustos 2013; 21:02:14 >
  • youtube çok bozdu hem aynı videoyu tekrar yüklüyor hemde kafasına göre görüntü kalitesi belirliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.