Şimdi Ara

Youtube kısıtlı mod nasıl kapatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün durduk yere kısıtlı moda girmiş youtube.Youtube ayarlarında yöneticiniz tarafından kısıtlandırılmıştır diyor ne yapıcaz ya?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Kısıtlı Mod Nasıl Kapatılır

YouTube'un kısıtlı modu, yetişkinlere uygunsuz içerikleri filtreler. Bu özellik, çocukları çevrimiçi olarak zararlı içeriklerden korumak için yararlıdır, ancak bazen kısıtlı modun istemediğiniz içerikleri de engellediği durumlar olabilir.

YouTube kısıtlı modunu kapatmak için şu adımları izleyebilirsin:

PC için:

1. YouTube'a git ve sağ üst köşedeki profil resmine tıkla.
    2. "Ayarlar" seçeneğini seç.
    3. "Genel" sekmesine tıkla.
    4. "Kısıtlı Mod" seçeneğinin yanındaki "Kapat" düğmesini tıkla.

Mobil cihazlar için:

1. YouTube uygulamasını aç ve sağ üst köşedeki profil resmine dokun.
    2. "Ayarlar" seçeneğini seç.
    3. "Genel" sekmesine dokun.
    4. "Kısıtlı Mod" seçeneğini kapatmak için dokun.

Kısıtlı modu kapattıktan sonra, daha önce engellenen tüm içeriklere erişebileceksin. Lütfen kısıtlı modu kapatırken çocukların uygunsuz içeriğe maruz kalmamasına dikkat et.

Umarız bu talimatlar YouTube kısıtlı modunu kapatmana yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şirket içi network yapısında mı bu hata yoksa sizin şahsi evinizde vs mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Şirket içi network yapısında mı bu hata yoksa sizin şahsi evinizde vs mi ?

şahsi ev hocam ,daha bir yarım saat önce lavasoft'Un web companion programını sildim pc'den o kadar denk mi geldi bilmiyorum bu youtube sorunu yoksa alakalı mı acaba o uygulamayla.
  • quote:

Şirket içi network yapısında mı bu hata yoksa sizin şahsi evinizde vs mi ?

aynı şekilde telefonumda gitmiş (wifi ile bağlı) internet serviş sağlayıcım ile görüşmem gerekecek herhalde.hata falan oldu herhalde
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    O zaman youtube hesabınızdan Hesap ayarlarından en alt kısma baktığınızda kısıtlı mod seçeneğini görmeniz lazım.

• Büyük ihtimal telefonda da aynı hesap açık olduğu için aynı hatayı alıyorsunuz.
  • quote:

Büyük ihtimal telefonda da aynı hesap açık olduğu için aynı hatayı alıyorsunuz.

hesap açık değil hocam ikisinde de? youtube oturum aç var yani herhangi bir hesaba bağlı değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesap olmasa da o yer i kontrol edebilirseniz iyi olur
  • quote:

Hesap olmasa da o yer i kontrol edebilirseniz iyi olur

bu uydunetteki arkadaş anlamıyor malesef anlatıyorum anlatıyorum siz güvenli internet üyesi olduğunuz için +18 videolar açılmaz veya kötü içerikli videolar açılmaz diyor youtube'daki.Diyorum kardeşim dizi izlicem ezel izlicem ne +18'i beyefendi burada bir sorun yok gözükmüyor diyor.Kısacası onlar çözemeyecek bu işi kadın anlamadı bile zaten neden bahsettiğimi ,güvenli internetiniz var diyip diyip duruyor anca.

o kısma baktım kısıtlı mod açık gözüküyor hocam bende işte tıkladığımda değiştirmek için bir seçenek sunmuyor aynen böyle yazıyor orada

• Denermisiniz,

YouTube hesabınızda oturum açın.
    Ekranı herhangi bir YouTube sayfasının en altına kaydırıp Bu tarayıcıda Kısıtlı Mod'un kilidini aç'ı tıklayın.
    İstendiğinde kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
    Ekranı sayfanın en altına kaydırıp Kapalı'yı seçin.
    Kaydet'i tıklayın.
  • quote:

Denermisiniz,

YouTube hesabınızda oturum açın.
    Ekranı herhangi bir YouTube sayfasının en altına kaydırıp Bu tarayıcıda Kısıtlı Mod'un kilidini aç'ı tıklayın.
    İstendiğinde kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
    Ekranı sayfanın en altına kaydırıp Kapalı'yı seçin.
    Kaydet'i tıklayın.

oturum açıp kısıtlı moda bassam bile genede oynama izni sunmuyor bana

hay ben böyle işin ya her seferinde vpn ile mi uğraşıcam şimdi

• Bunu farklı tarayıcılarda da deneyebilir misiniz olmazsa sistem geri yükleme yapın yukarında bahsettiğiniz programı silmeden önceki bir sürüme yükleyin
  • quote:

Bunu farklı tarayıcılarda da deneyebilir misiniz olmazsa sistem geri yükleme yapın yukarında bahsettiğiniz programı silmeden önceki bir sürüme yükleyin

farklı tarayıcılarda denedim gene olmuyor,o sildiğim programı tekrar kurdum chrome için gene olmuyor.Tek aklıma gelen açıklama güvenli internet işini daha da kapsamlaştırıp youtube üzerinde de uygulamış bu uydunet.Müşteri temsilcinin de haberi bile yok herhalde ki o da söylemedi bana artık youtube üzerinde de engelleme var diye.Yani aklıma başka bişi gelmiyor benim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.