Şimdi Ara

YouTube hakkında bilgili olanlari sahneye gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. ben 2015 yılında kanalımi açtım ve bir kaç video yükledim, tabi kimse kanala gelmiyor du ,sonra ben YouTube video yüklemeyi bıraktım ve uzun bir süre kendi profilime girmedim hiç . Daha sonra girip bakayım dedim 4700 saati geçmiş üstüne 670 abone gelmiş, ben sonra YouTube yoneldim hiç telif hakkı ihtar falan söz konusu olmadı kanalımda , ama para kazannaya başvurdum 3 aya yakın bekledim ve daha sonra bana 1 ay ceza verdi ,düzensiz video yüklediğim gerekçesi ile sonra ben bu 1 ayda duzeli video yüklemeye başladım. ve tekrar başvurdum yine açılması için bekliyorum .ben yanlış bişi mi yapıyorum anlamadım, içerik kopyalayan kanalların para kazanması açık ama benim açılmıyor 300 tane falan satabil kitlem var
    Konu hakkında Bilgi sahibi olan lütfen yazsın sevinirim
    Kanal analizlerimi SS olarak bırakıyorum
    İceriklerimde işe yarayacak tarjda ... ne telif müzik var ne bir başka bişi anlamadım anlayanlari bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slm_as -- 6 Ağustos 2019; 2:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YouTube hakkında bilgili olanlari sahneye gelebilir mi

• Geçen ay gelen bildirimde bu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay içerisinde olması lazım benim bildiğin o izlenme saati ve 9 bin abone

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim 4000 saat 1000 abone onlar tamam resimlerde paylaştım tık almış ya onları geçiyorum

• youtube eskiden para kazanmaya başvurduğun an kabul ediliyordu. müzikten, filmden, haberlerden vs. para kazanılıyordu. sonra bunların hepsi kalktı. olanlarda "videonun orjinal sahibinin para kazanması şartıyla" devam etti.

"içerik kopyalayan kanalların para kazanması açık" o içerik kopyalayanların kanalları eski kurallara tabi ve zaten para kazanmaları mümkün değil. eğer orjinal sahibi telif atmıyorsa kazanırlar tabi.

en son resimden sizin kanalınızda daha önce yayınlanmış içerik olduğu yazıyor.

özetle sizin kanalınız eski ama para kazanmaya başvurulmadığı için yeni kurallara tabi. doğal olarak para kazanma engelleniyor. kurallar çok sıkı olduğu için, tekrarlanan içerikleri silip başvurun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim bende onu anlamıyorum benim kanalımda yok başkasının içeriği

• quote:

Orijinalden alıntı: Slm_as

Kardeşim bende onu anlamıyorum benim kanalımda yok başkasının içeriği
    a101 elton ve elton 2 farklı videoda tv kanalları içeriği var, telif gelebilir.
    Akaryakıt istasyonu videosun ajanslardan biri almışsa size telif gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 7 Ağustos 2019; 2:50:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3DCA2A8C8

a101 elton ve elton 2 farklı videoda tv kanalları içeriği var, telif gelebilir.
    Akaryakıt istasyonu videosun ajanslardan biri almışsa size telif gelebilir.

Alıntıları Göster
    Pompaci olan arkadaşım kaydı ben bektim TV görüntüsü de 10 sn kadar serbest ona göre ayarı verdim ://

• YouTube hakkında bilgili olanlari sahneye gelebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Slm_as

hocam zenginsin artık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam
  • Hayırlı olsun hocam. Ben de YouTube'da olmayı düşünüyorum ama sizinkinden farklı bir içerik ile, umarım iyi yerlere gelebilirsiniz.
  • DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşimsu iş bile çok zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.