Şimdi Ara

<<YouTube Fizik Kanalları Tavsiye>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
20.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu altına yazarsanız herkes faydalanmis olur.
    Benim siralamam:

1)Mehmet Ayber:Kısa sürede konuyu kavratir hemen ardından soru cozerseniz çok iyi pekişir ve unutmazsiniz.

2)Umut Öncül :Konuları bence gereksiz uzun tutuyor ama soru çözüm videolarını iyi dinlerseniz denemelerde soru kacirmazsiniz.

3)Fem Fizikçisi:En sevmediğim bu aralarında ama elektrik konusunu bu hoca sayesinde hallettim yazayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir certokar konusu sanıp girmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

Bir certokar konusu sanıp girmiştim

Benim oklarım öyle mi

" >>> "
  • >T E K N O F E M : Bence çok iyi.

>Umut öncül
  • hocam videoyu izleyip sb mi yumuluyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

hocam videoyu izleyip sb mi yumuluyorsunuz ?

Aynen hocam.Palme lys sb kullanıyorum
  • Youtube üzerinde fizik dahil çok fazla ders adına kanal var hepsine girecek olursak say say bitmez ama çevremden biliyorum öğrenciler ders çalışırken ikiye ayrılıyor videodan çalışanlar ve dersi dinleyip kitap üzerinden devam edenler youtube dan çalışanların da çoğunun favori kanalları var birde fizik için ayrı matematik için ayrı falan kanallar var hepsini ortak veren kanallarda var ben genelde çok videodan çalışan bir insan değilim geçenlerde fizikte çukur aynaları bi türlü tam anlayamadım hafta sonu elde soracak hocada yoktu bende daldım youtube alemine mecbur bu videoları buldum kanalında videolarında linkini koyuyorum buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahitay45 -- 1 Nisan 2018; 21:24:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep Telefonları
    22 yıl önce açıldı
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karahitay45 K kullanıcısına yanıt
    güzel reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahitay45

Youtube üzerinde fizik dahil çok fazla ders adına kanal var hepsine girecek olursak say say bitmez ama çevremden biliyorum öğrenciler ders çalışırken ikiye ayrılıyor videodan çalışanlar ve dersi dinleyip kitap üzerinden devam edenler youtube dan çalışanların da çoğunun favori kanalları var birde fizik için ayrı matematik için ayrı falan kanallar var hepsini ortak veren kanallarda var ben genelde çok videodan çalışan bir insan değilim geçenlerde fizikte çukur aynaları bi türlü tam anlayamadım hafta sonu elde soracak hocada yoktu bende daldım youtube alemine mecbur bu videoları buldum kanalında videolarında linkini koyuyorum buraya

abone oldum hocam fizikte soru çözümü üzerinden giderseniz iyi olur zaten konu anlatım var çünkü diğer kanallarda :)

• Kesinlikle papatya hoca.

Fizikten nefret ediyordum, fiziği anlarken buldum kendimi. Hatta fizikolog diye bir sitesi de var.

• 1 sene geçmiş huzunlendim la mezunum ayni terane hala fzik sıkıntı

• Ertan Sinan Şahin kesinlikle.

• Benim yararlandigim Teknofem'dir. Cidden o kadar temiz ve ciddiyetli bir is yapmislar ki. Bos muhabbetsiz, formul vermemek icin kasinti yapmayan tikir tikir isleyen saf dersler. Sempatik, kafa dengi olma gibi bir kaygisi yok. Direkt universite sinavlarina hazirlik icin yapilmis videolar; yaziliya hazirlananlar da izlesin kaygisi da yok. Gecen yil fizikte buyuk isler yapan adamlar gormustum ve cogunun ortak yonu de bu adamdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karataym -- 2 Nisan 2018; 8:15:32 >
  • hellsgate H kullanıcısına yanıt
    +1000000000000 gördüğüm en mantıklı fizik kanalı, soru çözümlerinde çıkabilecek tüm soru tiplerinden örnek veriyor , mantığı kavrayan her soruyu çözer izleyerek.

• Formulsuz fizik Şahin Kandaz'dan dinliyorum ben çok memnunum.
  • https://goo.gl/EWG3n1
    yukarıdaki linke tıklayarak fiziktube kanalına da bakmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.