Şimdi Ara

Youtube de izlediğimiz videolar nereye kaydediliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
41.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaydediliyormu.kaydediliyorsa boşa yer kaplamasın dimi ama

yardımınızı bekliyorum

YouTube Kaydedilenler Nerede Bulunur?

YouTube'da izlediğiniz videolar, YouTube hesap ayarlarınızda belirlediğiniz konuma kaydedilir. Bu konum varsayılan olarak "Kaydedilenler" listesidir.

YouTube Kaydedilenler Nasıl Bulunur?

YouTube Kaydedilenler listenize erişmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. YouTube'a giriş yapın.
    2. Profil resminize tıklayın.
    3. "Kaydedilenler"i seçin.

Videolar Neden Kaydedilmez?

Bazı durumlarda, videolar YouTube Kaydedilenler listenize kaydedilmeyebilir. Bunun nedenleri şunlar olabilir:

• Video gizli veya silindi.
    • Video, "Kaydet" butonu olmadan yüklendi.
    • Videoyu izlediğiniz kanal veya hesap, videoların kaydedilmesine izin vermiyor.
    • YouTube hesabınızda teknik bir sorun var.

Kaydedilen Videoları Yönetme

Kaydedilenler listenizi yönetebilir, videoları oynatma listelerine ekleyebilir veya listeden kaldırabilirsiniz. Ayrıca, videoların kalıcı olarak silinmesini de seçebilirsiniz.

YouTube Kaydedilenler, izlediğiniz videoları daha sonra erişmek veya izlemek için organize etmenin kullanışlı bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

arkadaşlar kesin bi cevap yokmu

işletim sistemin ve tarayıcın ne

C:\Documents and Setting\xxx(oturum ismi)\Local Settings\Temprory Internet Files

Operada ise:
    Opera penceresinde ARAÇLAR-GELİŞMİŞ-GEÇİCİ DOSYALAR a basarak bulabilirsiniz

EDIT:Tabi bu yazdıklarım XP içindir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 7 Ocak 2009; 14:27:38 >

Orjinalden alıntı: webkurdu47

Genelde buraya kaydedilir..Öncelikle Klasör Seçeneklerinden Gizli Dosyaları Göster demeniz gerekiyor. Youtube video dosyalarının uzantısı .flv dir..

C:\Documents and Setting\xxx(oturum ismi)\Local Settings\Temprory Internet Files

Operada ise:
    Opera penceresinde ARAÇLAR-GELİŞMİŞ-GEÇİCİ DOSYALAR a basarak bulabilirsiniz

EDIT:Tabi bu yazdıklarım XP içindir..

tamamda dostum nasıl silecem bunları
    opera kullanıyorum dediğin gibi baktım buldum.nasıl silincek bi yardım ya
    araçlar>kişisel verileri sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 7 Ocak 2009; 18:16:02 >

XP --> C:\Document and Settings\"kullanıcı adı"\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4

Opera'nın 9.50 no'lu sürümünden itibaren cache4 klasörünün yolu bu şekilde. Eğer temizlik programı (CCleaner, Advanced SystemCare, ...) kullanıyorsan bilgisayarında, geçici dosyalar zaten silinir.

İzlediğin video'nun geçici doyasını bulup, adının sonuna .flv, .avi vb. uzantı adı yazarsan, dosyanın uzantısı o şekilde değişmiş olur (.avi eklemeni öneririm ben). Böylece herhangi bir oynatıcıyla video'yu izleyebilirsin. Bu yöntem ile video'yu ayrı bir program kullanarak indirmene gerek kalmamış oluyor. Ayrıca indirme programları indirirken .flv uzantılı olarak indiriyor. Uzantısını değiştirmek isteyince dönüşüm programlarına gereksinim oluyor ve dönüştürme sonucu dosyanın boyutunda önemli artışlar oluyor. Oysa söylediğim yöntemle dosyanın boyutunda hiçbir artış yaşanmadan dosyayı istediğin uzantıya çevirebiliyorsun. İstediğin video'nun dosyasını kolayca bulmak içinse, dosyaların liste şeklinde görünmesini sağla öncelikle. Video'yu yeni izlediysen aşağılarda olacaktır dosya, yan tarafta da boyutları yazıyor. Büyük boyutlu olan dosya, aradığın video dosyasıdır.

Bu arada gizli klasörlerin görünmesi için ilgili seçeneği seçmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcit -- 7 Ocak 2009; 18:40:22 >

• bildiğim kadarıyla cache'de kaydedilen dosyaların uzantısını değiştirmek flv yi avi'ye dönüştürmez. siz .avi yaparak sadece default medya oyatıcınızın çift tıkladığınızda klibi açmasını sağlıyorsunuz. Gom player'da herhangi bir uzantı eklemeden dosyayı oynatıcı ekranına sürükleyip bıraksanız bile açıyor. bu şekilde başkalarının görmesini istemediğiniz videolar kolayca gizlenebiliyor. Uzantı değiştirerek dosya içerisindeki kodlamayı değiştiremezsiniz bunun için yine dönüştürücü programlara ihtiyacınız olur. .avi yazarak kaydettiğiniz flv videoları notepadde açarsanız (dosyanın çok büyük olmamasına dikkat edin) en üst satırda flv soh enq nul nul nul ile başlayan flv header'ını görebilirsiniz. videoları tam olarak gizlemek için kendi uydurduğunuz uzantıları bile kullanabilirsiniz. ama .txt gibi .doc gibi uzantılarla saklarsanız izlemeden önce tekrar uzantı değiştirmeniz gerekebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: mevcit

Vista --> C:\Kulanıcılar\"kullanıcı adı"\AppData\Local\Opera\Opera\profile\cache4

XP --> C:\Document and Settings\"kullanıcı adı"\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4

Opera'nın 9.50 no'lu sürümünden itibaren cache4 klasörünün yolu bu şekilde. Eğer temizlik programı (CCleaner, Advanced SystemCare, ...) kullanıyorsan bilgisayarında, geçici dosyalar zaten silinir.

İzlediğin video'nun geçici doyasını bulup, adının sonuna .flv, .avi vb. uzantı adı yazarsan, dosyanın uzantısı o şekilde değişmiş olur (.avi eklemeni öneririm ben). Böylece herhangi bir oynatıcıyla video'yu izleyebilirsin. Bu yöntem ile video'yu ayrı bir program kullanarak indirmene gerek kalmamış oluyor. Ayrıca indirme programları indirirken .flv uzantılı olarak indiriyor. Uzantısını değiştirmek isteyince dönüşüm programlarına gereksinim oluyor ve dönüştürme sonucu dosyanın boyutunda önemli artışlar oluyor. Oysa söylediğim yöntemle dosyanın boyutunda hiçbir artış yaşanmadan dosyayı istediğin uzantıya çevirebiliyorsun. İstediğin video'nun dosyasını kolayca bulmak içinse, dosyaların liste şeklinde görünmesini sağla öncelikle. Video'yu yeni izlediysen aşağılarda olacaktır dosya, yan tarafta da boyutları yazıyor. Büyük boyutlu olan dosya, aradığın video dosyasıdır.

Bu arada gizli klasörlerin görünmesi için ilgili seçeneği seçmeyi unutma.

• Win7 ve İE8 de nereye kaydediyor bilen var mı
    C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Local\Opera\Opera\cache ye girdim birsürü klasör var neredeyse hiçbir dosya yok. klasörlerin de çoğu boş. neden acaba? yanlış yerdemiyim.klasörlerin ismi şu şekilde gidiyo:
    g_0000
    g_0000A
    g_0000B
    .....
    ..
    boşu oşuna kota yemiyim izlediğim videolar burdaysa. ama bulamadım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.