Şimdi Ara

Youtube'dan Video İndirme Programı.. ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
22.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu JB'siz kullanıyorum, YouTube videolarını indirebileceğimiz (mümkünse 480p - 720p tarzı seçenek sunarak indirebilmemizi sağlayan) bildiğiniz program veya programlar var mı acaba? ücretli ücretsiz farketmez..

• direk cevap vericektim "JB`siz olmaz o i$" diye ama..yine de bir goz atayim dedim,baktim varmis oyle birkac program..
    "Multi Clip" diye bir program denedim,arama icin google sayfasi cikiyo..ornegin "galatasaray fenerbahce 3-1 goller youtube" yazip aradim o ekranda..sonuclar ciktiktan sonra da sol attaki DL butonuna bastim,birsuru secenek cikti ve MP4 olarak indirebildim vidyoyu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmerdal

direk cevap vericektim "JB`siz olmaz o i$" diye ama..yine de bir goz atayim dedim,baktim varmis oyle birkac program..
    "Multi Clip" diye bir program denedim,arama icin google sayfasi cikiyo..ornegin "galatasaray fenerbahce 3-1 goller youtube" yazip aradim o ekranda..sonuclar ciktiktan sonra da sol attaki DL butonuna bastim,birsuru secenek cikti ve MP4 olarak indirebildim vidyoyu :)

Harikasin kardeşim Güzel bir program bende JB siz olmayacağini saniyordum Tüm arkadaşlara Tavsiye ediyorumm
  • Speedbit işe yarıyor.
  • çok teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık..

• bu speedbit indirme işini nasıl yapıyor anlamadım. izleniyor ama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaen

bu speedbit indirme işini nasıl yapıyor anlamadım. izleniyor ama?

Bende bulamadım kayıt işini . bilen biri tarif ederse sevinirim.
  • Indirdikten sonra videolar nereye gidiyor programin icindemi oluyor videolardami ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Indirdikten sonra videolar nereye gidiyor programin icindemi oluyor videolardami ?

Bende indirdim sanırım ama bulamadım nerede olduğunu
  • Speedbit nasil indirdiniz ?
  • banada lazım takip edelim
  • speedbit sanirim indirmiyor sadece yavas baglantilarda hizli\akici bir sekilde izlenmesini sagliyor.
    Multi Clip e baktim fakar aciklamasinda kullanilan dilden indirmeye cekindim, indirince eng destekliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

speedbit sanirim indirmiyor sadece yavas baglantilarda hizli\akici bir sekilde izlenmesini sagliyor.
    Multi Clip e baktim fakar aciklamasinda kullanilan dilden indirmeye cekindim, indirince eng destekliyormu ?

Simdi indirdim ve harika calisiyorrrr ;) onerenlerin eline diline sAglik.butun 'favorites' listemi indirdim az once;)
  • quote:

speedbit sanirim indirmiyor sadece yavas baglantilarda hizli\akici bir sekilde izlenmesini sagliyor.

speedbit sadece kesintisiz daha hizli bir sekilde izlemeye yariyormus youtube vidyolarini...ama indirme ozelligi yok...
    Multiclip programi ingilizce..
  • Multiclip programı aşırı miktarda reklam çıkarıyor, direk sildim.
    arama yapıyosun reklam, video tıklıyosun reklam, ilk açtığımda üst üste reklamlar gelio.
    hiçte kullanışlı bir program değil.
  • JB Kullananlar İçin Söylüyorum. MXTUBE Cydia İçinde Mevcut.
  • Arkadaşlar program bence harika google a youtube yazıyorum sonra istediğim videoyu arayıp buluyorum ve sol altta bulunan dl ye basınca ilgili videonun link i çıkıyor tıklayınca indirmeye başlıyor bence sorunsuz. Tavsiye eden arkadaşa teşekkür ederim
  • quote:

Multiclip programı aşırı miktarda reklam çıkarıyor, direk sildim.
    arama yapıyosun reklam, video tıklıyosun reklam, ilk açtığımda üst üste reklamlar gelio.
    hiçte kullanışlı bir program değil.

bende sadece programi actiktan sonra "search" sekmesine tiklayinca koca bi reklam cikiyo,onu kapatinca da bidaha bisey cikmiyo...
    free uygulamalarda boyle reklamlari normal karsiliyorum ben...hatta bazen sirf adamlara katki olsun diye tikliyorum bu reklamlara..
    sanane elin gavurundan diyceksiniz ama napalim korsanlik da biyere kadar
  • Speedbit programı youtube videolarını akıcı bir şekilde izlemenize olanak sağladıgı gibi, izlediğiniz videoları indirmenize de olanak sağlıyor.
    en az 7- 8 tane film indirmişimdir. indirdiğiniz videolar ''saved videos'' kısmında kayıtlıdır

Youtube'dan Video İndirme Programı.. ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.