Bildirim
Youtube'dan Video İndirme Programı.. ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
direk cevap vericektim "JB`siz olmaz o i$" diye ama..yine de bir goz atayim dedim,baktim varmis oyle birkac program..
"Multi Clip" diye bir program denedim,arama icin google sayfasi cikiyo..ornegin "galatasaray fenerbahce 3-1 goller youtube" yazip aradim o ekranda..sonuclar ciktiktan sonra da sol attaki DL butonuna bastim,birsuru secenek cikti ve MP4 olarak indirebildim vidyoyu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kmerdal
direk cevap vericektim "JB`siz olmaz o i$" diye ama..yine de bir goz atayim dedim,baktim varmis oyle birkac program..
"Multi Clip" diye bir program denedim,arama icin google sayfasi cikiyo..ornegin "galatasaray fenerbahce 3-1 goller youtube" yazip aradim o ekranda..sonuclar ciktiktan sonra da sol attaki DL butonuna bastim,birsuru secenek cikti ve MP4 olarak indirebildim vidyoyu :)
Harikasin kardeşim Güzel bir program bende JB siz olmayacağini saniyordum Tüm arkadaşlara Tavsiye ediyorumm -
http://itunes.apple.com/us/app/speedbit-hd-youtube-video/id407755202?mt=8
bu işini görür sanırım -
Speedbit işe yarıyor. -
çok teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık..
-
bu speedbit indirme işini nasıl yapıyor anlamadım. izleniyor ama? -
quote:
Orijinalden alıntı: scaen
bu speedbit indirme işini nasıl yapıyor anlamadım. izleniyor ama?
Bende bulamadım kayıt işini . bilen biri tarif ederse sevinirim. -
Indirdikten sonra videolar nereye gidiyor programin icindemi oluyor videolardami ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr_wizard
Indirdikten sonra videolar nereye gidiyor programin icindemi oluyor videolardami ?
Bende indirdim sanırım ama bulamadım nerede olduğunu -
Speedbit nasil indirdiniz ? -
banada lazım takip edelim -
speedbit sanirim indirmiyor sadece yavas baglantilarda hizli\akici bir sekilde izlenmesini sagliyor.
Multi Clip e baktim fakar aciklamasinda kullanilan dilden indirmeye cekindim, indirince eng destekliyormu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kozkir
speedbit sanirim indirmiyor sadece yavas baglantilarda hizli\akici bir sekilde izlenmesini sagliyor.
Multi Clip e baktim fakar aciklamasinda kullanilan dilden indirmeye cekindim, indirince eng destekliyormu ?
Simdi indirdim ve harika calisiyorrrr ;) onerenlerin eline diline sAglik.butun 'favorites' listemi indirdim az once;) -
quote:
Multi Clip e baktim fakar aciklamasinda kullanilan dilden indirmeye cekindim, indirince eng destekliyormu ?
speedbit sadece kesintisiz daha hizli bir sekilde izlemeye yariyormus youtube vidyolarini...ama indirme ozelligi yok...
Multiclip programi ingilizce.. -
Multiclip programı aşırı miktarda reklam çıkarıyor, direk sildim.
arama yapıyosun reklam, video tıklıyosun reklam, ilk açtığımda üst üste reklamlar gelio.
hiçte kullanışlı bir program değil. -
JB Kullananlar İçin Söylüyorum. MXTUBE Cydia İçinde Mevcut. -
Arkadaşlar program bence harika google a youtube yazıyorum sonra istediğim videoyu arayıp buluyorum ve sol altta bulunan dl ye basınca ilgili videonun link i çıkıyor tıklayınca indirmeye başlıyor bence sorunsuz. Tavsiye eden arkadaşa teşekkür ederim -
quote:
Multiclip programı aşırı miktarda reklam çıkarıyor, direk sildim.
arama yapıyosun reklam, video tıklıyosun reklam, ilk açtığımda üst üste reklamlar gelio.
hiçte kullanışlı bir program değil.
bende sadece programi actiktan sonra "search" sekmesine tiklayinca koca bi reklam cikiyo,onu kapatinca da bidaha bisey cikmiyo...
free uygulamalarda boyle reklamlari normal karsiliyorum ben...hatta bazen sirf adamlara katki olsun diye tikliyorum bu reklamlara..
sanane elin gavurundan diyceksiniz ama napalim korsanlik da biyere kadar -
Speedbit programı youtube videolarını akıcı bir şekilde izlemenize olanak sağladıgı gibi, izlediğiniz videoları indirmenize de olanak sağlıyor.
en az 7- 8 tane film indirmişimdir.indirdiğiniz videolar ''saved videos'' kısmında kayıtlıdır
Benzer içerikler
- iphone ses kaydı gizleme
- numarasız mesajları engelleme
- whatsapp"ta profil resmi yok ama çevrimiçi
- en iyi köpek savar uygulaması
- iphone ilk kullanım tarihi öğrenme
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X