Bir süredir youtube dan video indiremiyorum her program hata veriyor. mozilla eklentisi indirmiyor belirtilen adresten indirilemiyor diyor. orbit indirmiyor , Hd youtube download programı indirmiyor, dvdsoft youtube download indirmiyor, keepvid.com sitesinden deniyorum o bile indirmiyor indirme sayfasında hata veriyor.
nedir sorun nasıl indirebilirim.
(güvenlik duvarı engellemiyor)
http://www.getvideomp3.com/ bu siteye linki yazarak indiriyorum ben, video kalitesini seçip ona görede indirebiliyorsun
yine aynı hata mp4 ü seçtikten sonra download diyince could not connected diyor.
aTube Catcher
ben bunu öneririm TIKLA
quote:
Orijinalden alıntı: king80
aTube Catcher
Denemiştim çalışmıyor , galiba bilgisayarda bir sorun var ne olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: egemenurl
ben bunu öneririm TIKLA
nereyi tıklıyım???
Hangi video biz de deneyelim belki serverdandır. (Atıyorum)
videoget. kesin çözüm. her türlü siteden video indirebilirsin hemde rahatlıkla. yalnız crackli versiyon bulman lazım trialinde adet sınırı var.
not: şu an bunu kullanıyorum şaka değil yani pişman olmazsın...
bütün videolarda yapıyor bunu, hiçbir video indiremiyorum.
idm ile indebilirsin , explorer ve firefoxda
idm = internet download manager
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
Normalde Youtube'de video izleyebiliyor musun?
evet izliyorum sadece indiremiyorum. hatta mozillada indirme seçeneği aktif bile oluyor tıklayınca 2*-30 sn bekleyip hata veriyor
savevid.com a gir yaz url yi seç görüntü kalitesini indir
VDownloader
bu programı dene hocam.İndirip istediğin formata çeviriyor.
teşekkür ederim arkadaşlar ama hiçbiri çalışmıyor bende sadece biraz önce indirdiğim Leavo free video accelerator diye bir program gibi tarayıcı gibi bir şey var o indiriyor.
mozilla kullanıyorsan video download manager eklentisi indir ama internet download manager daha iyi, her tarayıcıyla uyumlu
İnternet Download Manager yükle her siteden her videoyu mp3 ü rahatlıkla indirebilirsin. Ayrıca tüm browserlarla uyumludur.
quote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
mozilla kullanıyorsan video download manager eklentisi indir ama internet download manager daha iyi, her tarayıcıyla uyumlu