Şimdi Ara

Youtube'daki resimler bozuk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Youtube'daki çoğu resim bozuk ve görünmüyor. Hani kırılmış gibi simge olur ya işte çoğu öyle. Nedeni nedir ne yapabilirim bir yardım edin lütfen.

• Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun vede ekran kartı sürücün güncel mi ?
  • Google Chrome kullanıyorum ve diğer sorunun cevabını bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
  • Yok mu yardım edebilecek? Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım.
  • Ekran Kartı Sürücüsünü güncelledim ve Java'yı da güncelledim. Sorun hala devam ediyor. Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar?
  • Farklı bir tarayıcıda mevcut hatayı alıyor musun ? İe veya mozilla gibi tarayıcılarda deneyip bilgi verebilir misin. Birde flash playerında güncel sürümünü yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rido59 -- 25 Haziran 2014; 14:06:00 >
  • eğer bir video izledikten sonra çıkan thumnaillardan bahsediyorsan bendede artık çok düşük çözünürlükte çıkmaya başladı o resimler. son gelen updateten sonra başladı bu sorun. sende aynı sorunu yaşıyorsan genel bir sorun olabilir. şu link bugıda cabası bu sürümü hiç beğenmedim şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Rido59 IE'de de hemen hemen aynı sorun var. Abone olduğum tüm kanalların resimleri falan bozuk. Kırık resim parçası gibi. Flash Player da son sürümde galiba. Google Chrome otomatik güncelliyor falan diyor sitede.
    @Irou Yok hocam benim sorunum öyle değil. sol tarafda Abone olduğun kanallar olur ya işte onların resimleri falan görünmüyor. Hepsi kırık simge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunux

@Rido59 IE'de de hemen hemen aynı sorun var. Abone olduğum tüm kanalların resimleri falan bozuk. Kırık resim parçası gibi. Flash Player da son sürümde galiba. Google Chrome otomatik güncelliyor falan diyor sitede.
    @Irou Yok hocam benim sorunum öyle değil. sol tarafda Abone olduğun kanallar olur ya işte onların resimleri falan görünmüyor. Hepsi kırık simge.

Kullandığın bütün tarayıcıların önbelleklerini temizle. Daha sonra ccleaner ile üstünden geç birde öyle dene image ekleyebilirsin birde bakalım nasıl bir görüntü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rido59 -- 27 Haziran 2014; 10:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rido59

quote:

Orijinalden alıntı: Lunux

@Rido59 IE'de de hemen hemen aynı sorun var. Abone olduğum tüm kanalların resimleri falan bozuk. Kırık resim parçası gibi. Flash Player da son sürümde galiba. Google Chrome otomatik güncelliyor falan diyor sitede.

Kullandığın bütün tarayıcıların önbelleklerini temizle. Daha sonra ccleaner ile üstünden geç birde öyle dene image ekleyebilirsin birde bakalım nasıl bir görüntü var.

Hocam şimdilik düzeldi gibi. Artık resimler falan görünüyor.

• aynı sorun bende de var google chrome kullanıyorum sanırım genel bir problem.
  • Sorununun düzelmesine sevindim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.