Bildirim
YOUTUBE'DA TAM EKRAN YAPTIĞIM VİDEO YARIM GÖRÜNÜYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yardım edin beyler bayanlar _____________________________ -
ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yüklemelisin başıma geldi aynı olay. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: System32.
ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yüklemelisin başıma geldi aynı olay.
Kardeş ciddi misin? Öyle bişey riskli olmaz mı?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IAmSpartacus
quote:
Orijinalden alıntı: System32.
ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yüklemelisin başıma geldi aynı olay.
Kardeş ciddi misin? Öyle bişey riskli olmaz mı?
hayır sorun çıkmaz dediğimi yaptığında problem büyük bir ihtimal çözülecektir ancak ekran kartı modelini ve işletim sistemini bana söylersen sana dahada yardımcı olabilirim._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
kardeş bendede aynı sorun vardı tarayıcıları sildim fayda etmedi virus programı combofix ne kadar program varsa denedim gene olmadı tarayıcı uzantılarını kurcaladım sildim hepsini gene olmadı tek çözümü format diyebilirim hiçbir çözümü yok başka bakın buda benim konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_73978218/f_//tm.htm#73978218 _____________________________ -
Son durum nedir sorun cozuldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: swatsas
Yukarıdaki videoyu da denedim maalesef bazı videolar tamam eyvallah normal. Bazıları yine yarım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IAmSpartacus
quote:
Orijinalden alıntı: swatsas
Yukarıdaki videoyu da denedim maalesef bazı videolar tamam eyvallah normal. Bazıları yine yarım.
Kardeş sen dediğimi yapmazsan tam çözülmez ama iş yinede senin bileceğin bir şey ama ben yapmazsan çözülmez diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Farabi
hangi tarayıcıda böyle oluyor
CHROME_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X