Şimdi Ara

youtube da ders videolarına atılan yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olum sinir krizleri geçiriyorum. beğendiysen beğen geç veya sorun varsa sor. ne bu yalakalık.

• allah carpsoin ki deliriyorum ben de,artik oyle bi hale geldim ki yorum seklinden ve profilinden adamin kac k yapacagini suanki seviyesini tahmin edebikiyorum . durum asiri vahim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yazıyor şuan X üniversitesinde tıp okuyorum hepsi Y hoca sayesinde. Bakıyorsun kaç bin like almış. Bilmiyorlar ki o elemanın özel dersler aldığını, dershaneden dershaneye koştuğunu.. Millet de inanıyor hemen yapışıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Adam yazıyor şuan X üniversitesinde tıp okuyorum hepsi Y hoca sayesinde. Bakıyorsun kaç bin like almış. Bilmiyorlar ki o elemanın özel dersler aldığını, dershaneden dershaneye koştuğunu.. Millet de inanıyor hemen yapışıyorlar
    Sen nereden biliyon ozel derslerden dershaneye koştuğunu

• Tıp sadece öyle kazanılıyor sanmış arkadaş

• SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Kaç yıldır foruma üyeyim, ama bunun kadar saçma olan çok az yorum okudum.

Ee inansinlar bu durumda sana giren çıkan zararı ney. Sen kendi üni sınavi derdibi bıraktın sanırım bu adamların bu yoruma inanmadın dert ettin sanane kardeşim sana ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana giren çıkan bir şey yok. Kendilerini kandırıyorlar sadece. Gerçekten internetten çalışıp yapan da var ama çok az.

Tam tersi. İyi öğrenciler ya okullarındaki sağlam hocalardan dersi öğrenir ya kitaplardan ya da internetten. Dershanede hoca peşinde koşan veya özel ders alan öğrenciler ekseriyetle kötü öğrencilerdir. (İstisnası var elbette. Sağlam dershanelerin derece sınıflarının bazı öğrencileri mesela. ) Bu şekilde olan yüzlerce öğrenci tanıyorum.

• neinname kullanıcısına yanıt
    tamam hocam inşallah istediğin yeri kazanırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.