Şimdi Ara

youtube`da 1080p video download program tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba youtube videolarını 1080p sorunsuz download programı tavsiyesi yapacak bir arkadaş var mı?

firefox`daki eklentilerden benimde haberim var ancak sorun şu ki video downloader helper dahil olmak üzere yeni bir moda başlamış videoları en yüksek çözünürlülükte download etmiyorlar bir alt çözünürlülükte download ediyorlar (eğer video 240p ise 140p`ye izin veriliyor) 1080p çözünürlülükte download edenler var ancak videoyu sessiz olarak download ediyorlar ayrıca bunada okey desem bile görüntü piksel piksel 1080p`den başka herşeye benziyor

sorunun bizzat Google kaynaklı olduğunu düşünüyorum, misal eklentilerde firefox`u sollamasına rağmen chrome tarayıcıda bir tane bile video download eklentisi yoktur

orbit downloader denedim video download etmiyor kendince saçmalıyor

internet download manager ise deneme süresi geçen sene bitti

firefox`da iyi bir eklenti bilen varsa önerilere açığım

• Eklenti olarak bilmiyorum ama 4k video downloader isimli bir program var. Ücretsiz. Youtube üzerindeki 4k videoları bile download edebiliyor. Hatta uygunsa youtube dışındaki başka online video sitelerinden bile indirme yapabiliyor. Ücretli versiyonunda bence gereksiz olan bir kaç özellik daha var ama ücretsiz versiyonu gayet güzel ve yeterli. Youtube üzerinden video indirmek için pek üçüncü parti yazılım kullanmak istemiyordum. Genelde bu işi yapan siteler var onları kullanıyordum. Ama bu siteler 720p üzerinde indirme yapmıyor ya da 15 dk dan uzun videoları indirmiyor. Bilgisayarda java yüklü olması gerekiyor falan...bir sürü iş. 4k video downloader için bu kısıtlamalar yok. Shiftdelete.net sitesinde kullanımını anlatan bir video var. Aslında buna da gerek yok. Kullanması çok kolay bir program. Videonun linkini kopyala pograma yapıştır. Bir kaç saniye sonra downloada başlıyor. Eş zamanlı 4 video indiriyor. İstenirse ayarlardan değiştirilebiliyor. Denedim tavsiye ederim.

• intel1111 İ kullanıcısına yanıt
    internet download manager ile sorunsuz 1080p videoları indirirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • idm
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freemake Video Downloader. Her çözünürlükte youtube videosunu indirebilirsin. İstersen tarayıcı eklentisini kurup programı tarayıcıdan başlatıp indirmeye başlayabilirsin. Freemake'in diğer programları da kullanışlı. Onlara da göz atabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.