Şimdi Ara

Youtube çok yavaş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
41.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutkk

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Yavaşlama sorunu uydunet kullanan herkeste var sanırım. Aynı sorun bende de mevcut. Ben de sorunu 1 mbit hızın yetersiz kalmasına bağlamıştım ama alakası yokmuş...

Yok maleesef sorun internetin 1 megabit internet hızı olmasıyla alakalı değil önceden 480p videoları bile donmadan oynatabiliyordu şimdi 360p videoda 3.saniyeden itibaren donmaya başlıyor,ama diğer sitelerde gayet stabil çalışıyor.

aynen, video izlemek ölüm
    her seferinde indirmek zorunda kalıyorum, 10mbit internetim

• hız düşünce youtube neredeyse hiç oynatmıyor şarkıları bile zor oynatır oldu
  • Benimde şimdiye kadar bi sorunum yoktu 1080p'de 10mbit netle donmadan izliyodum 2 gündür ne olduysa 144p de bile donarak izliyorum 10mbit nette şaka gibi gerçekten
  • Bendede var bir yol bulan varsa paylaşsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şikayet edelim lütfen 4440126 yı arayarak
  • Şu aralar gene bir sorun var sanırım. Youtube'da 144p'de bile takılıyor yükleyemiyor. Bazı siteler hızlı açarken bazı sitelerde yavaşlık var. BF4 ping değerlerinden bile anlaşıyor bir gariplik olduğu. Yurtdışı çıkışında sorun mu var anlamadım. Kocaeli'deyim şu an böyle durum. Başka sorun yaşayan var mı?
     Youtube çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Şu aralar gene bir sorun var sanırım. Youtube'da 144p'de bile takılıyor yükleyemiyor. Bazı siteler hızlı açarken bazı sitelerde yavaşlık var. BF4 ping değerlerinden bile anlaşıyor bir gariplik olduğu. Yurtdışı çıkışında sorun mu var anlamadım. Kocaeli'deyim şu an böyle durum. Başka sorun yaşayan var mı?
     Youtube çok yavaş

sadece sende yok bendede var dostum,sorun Youtube mu yoksa uydunet mi hala anlayamadım ?

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Sorun uydunet belli. Aradım operatörler de bi şey anlamıyor. Söylüyorum yurtdışı çıkışında sorun var diye bana yok dns adresi gir yok tarayıcı çerezini sıfırla falan diyor.
    Speedtest'le Bulgaristan serverlarına hız testi yapınca durum ortaya çıktı.

Youtube çok yavaş
  • multiplayer ve youtube berbat durumda !
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Şu aralar gene bir sorun var sanırım. Youtube'da 144p'de bile takılıyor yükleyemiyor. Bazı siteler hızlı açarken bazı sitelerde yavaşlık var. BF4 ping değerlerinden bile anlaşıyor bir gariplik olduğu. Yurtdışı çıkışında sorun mu var anlamadım. Kocaeli'deyim şu an böyle durum. Başka sorun yaşayan var mı?
     Youtube çok yavaş

Şu anda sorun var belki,peki genelde bf4 te ping değerleri nasıl ? Ani ping artışı vs. sorunlar var mı ?

• Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Genelde, 100 ms altında yeşil olanlar aynı ama o 200'lere fırlayan serverlarda 100'ün altında oluyor genelde. 50-80 arası gibi olmalı hepsi. Şimdi biraz düzeldi ama hala çok iyi değil.
  • Arkadaşlar youtube çok yavaş 8 mb bile sorun var.
    Sizde de öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar youtube çok yavaş 8 mb bile sorun var.
    Sizde de öylemi

3 mbps 144

• O zaman boşuna pc kurcalamıyım, sorun yurt dışına çıkışlarda belli, otomatik 144p yapıyor sistemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

O zaman boşuna pc kurcalamıyım, sorun yurt dışına çıkışlarda belli, otomatik 144p yapıyor sistemi

Eskiden neydi bee 3 mbps 720

• Yeni sansür sistemi ağır geldi ondan.E kolay değil kaç milyon insanın internette ne yaptığını her an izleyebilecek bir sistem yapmak.Düzelmesini beklemesin kimse bence.
  • youtube da video izlemek hayal oldu neredeyse .ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 30 Ocak 2014; 15:08:23 >
  • 144p'den başlıyor 360p'ye kadar sonra 240p'ye düşürüyor kafayı yedi internet

• 25 mbps ile 360p videolar surekli donuyor. yokmu bir çözümü

• ttnet adsl var.
    5 6 mbir hız testi.
    indirirken filan slrun yok bir videoyu dosyayı
    ama youtube 480 p de bile zor hareket ediyor

sorunun çözümü var mıdır?

chrome kullanıyorum cenmate yüklü .ama sorun yapar mı bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.