Şimdi Ara

Youtube çok yavaş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
41.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google kaynakli hizmetler sürünüyor youtube play store vs. Gmail e girerken bile eziyet yaşatıyor.Genel bir sorun heralde 2 haftadır var bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz.Simyacı kullanıcısına yanıt
    Kiralık VPN kullabilirsiniz. Biz yurtdışı kiralık VPN hizmeti kullanıyoruz. Almanya üzerinden çıkıyoruz. Her hangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edemirci1

Kiralık VPN kullabilirsiniz. Biz yurtdışı kiralık VPN hizmeti kullanıyoruz. Almanya üzerinden çıkıyoruz. Her hangi bir sorun yok.

cevabınız için teşekkür ederim ama 2014 eylül ayında bir problemdi her neyse bu cevaptan başkaları da yararlanabilir teşekkürler yeniden
  • Hz.Simyacı kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İyi forumlar.
  • Arkadaşlar youtube video yavaş yükleniyorsa
    başlatan aramaya gel cmd yaz yönetici olarak çalıştır

kod: "netsh advfirewall firewall add rule name=”YouTubeTweak” dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes"
    iki tırnak arasında kodu yaz ve enter bas bu kıadar basit videolar hızlanacak haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eybidi -- 19 Mart 2016; 10:00:56 >
  • 1 haftadır cok iyiydi bugun patladi yine youtube
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlar bitmez..
  • Bu youtube sunucuları ile alakalı sanırsam bant genişliği düşük türkiyenin buna bir çözüm bulunması lazım artık.

• Bizim Türkiye yurtdışı çıkışlarında da sıkıntı olabilir. Kesin birşey söylemek zor olur.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Buna bir çözüm bulunması şart artık insanı delilendiriyor tam konsantre oluyorsun video donuyor o an sinirli bir anına denk gelse pc veya teli atarsın.

• Haklısınız. O kadar para veriyoruz.O paralar, reklama gideceğine şu altyapıya biraz daha önem verseler...

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle birde üstüne adilsiz kullanım kotası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 29 Mart 2016; 22:17:14 >
  • Yaklaşık 10 gündür videolar 480p üstüne çıktımı donuyor. Hız 25 mbps

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Yaklaşık 10 gündür videolar 480p üstüne çıktımı donuyor. Hız 25 mbps

Ben hemen zenmate açıyorum hocam böyle durumlar da. Diğer türlü izlemek imkansız.

• Video izlenmiyor bu nedir ya 25 mbps hız alıyoruz güya

• Sorun sadece youtube degil google diger servisleride yavasladi. Mesela google filmler resmen rezalet her 10 saniyede donma oluyor.(24 mbps)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizkhalifa1903 -- 9 Nisan 2016; 1:06:07 >
  • bıraz once youtube test yaptım 1080p videolar sorun olmadan calıstı donma olmadan..

sanırım bolge bolge yogunluga gore degısıyor sanırım

Youtube çok yavaş
  • hiç bir sitede 440p üstüne çıkamıyorum 2-3 aydır böyle rezalet hız 25
  • Arkadaşlar sadece youtube üzerinde videolarda donma oluyor diğer sitelerde hiçbir sorun yok Türk Telekom ile görüştüm hattınızda bir şey yok deniyor ve soruna çare aranmıyor.
  • Eskiden de böyle yavaş mıydı YouTube TTNET'te?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.