Şimdi Ara

Youtube Arama Geçmişi Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
18.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtube daki arama geçmişimi nasıl silebilirim? İzleme geçmişimi sildim ama arama geçmişi diye bir bölüm bulamadım. Nasıl silebilirim arama geçmişimi?

• Youtube hesabına giriş yaptıktan sonra isminizin üstüne gelin daha sonra video yöneticisine tıklayın. Sol tarafta ''Video Yöneticisi'' kategorisi altında ''Arama Geçmişi'' yazısını göreceksiniz. Oraya tıklayıp tüm arama geçmişini silebilir, tek tek kaldırabilir dilerseniz arama geçmişini durdurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabrandt

Youtube hesabına giriş yaptıktan sonra isminizin üstüne gelin daha sonra video yöneticisine tıklayın. Sol tarafta ''Video Yöneticisi'' kategorisi altında ''Arama Geçmişi'' yazısını göreceksiniz. Oraya tıklayıp tüm arama geçmişini silebilir, tek tek kaldırabilir dilerseniz arama geçmişini durdurabilirsiniz.

Teşekkürler. Konuyu ben açmadım ama bana da lazımdı bu bilgi.
  • Ek bi bilgi vereyim arkadaşlar.

Tüm hesap geçmişini silseniz dahi normal tarayıcı geçmişinizi de silmedikçe yine daha önce izlediğiniz videolarla ilgili ipucu veren öneriler alabilirsiniz.
  • peki üyeliksiz nasıl nasıl silinir?Ben üye değilim yine çıkıyor.
  • tarayıcı geçmişini sil direk
  • Merhaba,
    Youtube önerilen videoları silme
    Her şey yaptınız! fakat genede uygunsuz içerikler mi geliyor? işte çözümü:
    Sayfanın en altında. "KISITLI MOD -AÇIK/KAPALI" yazısını göreceksiniz, "kısıtlı mod açık" yaptığınızda uygunsuz içerikli videolar sayfanızda görülmeyecek, bu tarz videolar size önerilmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_nein -- 4 Ekim 2015; 10:48:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.