Bildirim
youtube
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
YouTUBE dışında ses var mı? -
var dostum . . -
Farklı bir codec yükleyip deneyiniz..
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=k-lite-codec-pack-full&lid=2248 -
up -
KLM Codeclerini yükle düzelecektir... -
WİNAMP un sesini açmayı denedinmi =* onun sesini sonunda kadar kısıp kapatmuşsan ozmanda ses gelmez -
quote:
Orjinalden alıntı: RaZieL
WİNAMP un sesini açmayı denedinmi =* onun sesini sonunda kadar kısıp kapatmuşsan ozmanda ses gelmez
winamp la youtube un alakası var mı ki
-
kime soruyosun hacı adam teee eylül ayında yazmış mesajı sen nerden buldun da yazdın anlamadım -
ya şu youtube açılsın artık be. bıktım kardeşim. Bu ülkede yaşadığıma kahroluyorum bazen sırf bu yüzden. Bende mp3 arşivi yok, hep youtube den şarkı dinlerdim. -
metacafe var . ayrica youtube kanunlarimiza aykiri davrandigi surece 2 secenegimiz var, ya biz kanunlarimizi degistirecegiz yada youtubeu kapata aca yalama edecegiz. -
ses ayarından sesi yükselt -
quote:
Orjinalden alıntı: alimakkaya
metacafe var . ayrica youtube kanunlarimiza aykiri davrandigi surece 2 secenegimiz var, ya biz kanunlarimizi degistirecegiz yada youtubeu kapata aca yalama edecegiz.
Ben de yasağı destekleyenlerdendim ama artık tadı da kaçtı ya,iki ay oluyor nerdeyse,hayır bi açın,ondan sonra ofis mofis ne prosedür istiyorsanız onları sonra yapsınlar.Gerçi bu sefer de ya yapmazlarsa diye yapana kadar bekletiyorlar herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X