Şimdi Ara

Your Account is currently Blocked!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ko ya Baslayım dedim 1 Sene aradan Sonra Acc Actım Asas Actım girdim Worm kesiordm Daggerla 2 Lvl Oldum bu Ban Yemişim Heralde Durup durmadık Yerde Napcam

• Tüh ya verdiğin emeklere yazık olmuş... Aç yeni bi account daha gir yeniden çok mu zor? -_-
  • yok reis Birazdan Plat + 2gb fln alcamda Bosa Gider Diye Korkuorum
  • 2gb yi napcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creatos

2gb yi napcan

Parası o kadara yetiyor herhalde ama ben sana diyim ilerlde item yapamıyacaksan hiç başlama
  • ionia da 5gb + plat + hf aldım arklar 105 e kasıorm şimdi lvl 20 inş bida olmaz aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

ionia da 5gb + plat + hf aldım arklar 105 e kasıorm şimdi lvl 20 inş bida olmaz aynısı

105 e kasiyorsun? Zor olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

ionia da 5gb + plat + hf aldım arklar 105 e kasıorm şimdi lvl 20 inş bida olmaz aynısı

zzz
  • 105 ? cok zor ıs ya :S :D:D
    quote:

quote:

quote:

zzz

• quote:

quote:

Anlatım bozukluğu...

5gb,plat,hf yi 105 Tl ye almış,Exp Kasıyormuş.
  • F
  • Ya Arkadaşlar PC rest Attı Hf ile Birdaha Girdim Baslattım koxpu İllegal Activity You Will banned 24 Hours gibi Birşeyler Dünki Charda Acılmamıs Napıcagım? 57 olcaktım Tamda
  • Yardım
  • Güncel :S
  • quote:

Ya Arkadaşlar PC rest Attı Hf ile Birdaha Girdim Baslattım koxpu İllegal Activity You Will banned 24 Hours gibi Birşeyler Dünki Charda Acılmamıs Napıcagım? 57 olcaktım Tamda

Arkadaşım Knight Online tarafından otomatik olarak 24 saat banlanmışsın. Yapman gereken 24 saat beklemek ki bu arada bilgisayarına format atabilir ve bir daha koxp ve bunun gibi programlar kurmayarak karakterini el emeği ile kasabilirsin. Yada akıllanmazsın 24 saat bekler tekrar hf ile girersin. 1-2 güne bir daha ban yersin ve yine 24 saat beklemek zorunda kalırsın ama bu senin son şansın olur çünkü 3. ü de de ban yersen 999 ban yersin...

Banlanıyorsanız tek yapmanız gereken koxp kullanmamak arkadaşlar...

Saygılarımla...

• Hayır Üsttede Yazdım 1 lvl char actım 2 lvldada Atack yapoınca illegal activity dedi ama koxp yoktu ozman Bi B.kluk var Pcde Format atayım
  • Koxp olmayabilir ancak oto loot var mıydı?Yada editlenmiş bir data?Yada TBL?Yada multiclient?

Bunlar hep illegal activity olarak kabul edilmektedir ve başını belaya sokar.

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuraldesign

Koxp olmayabilir ancak oto loot var mıydı?Yada editlenmiş bir data?Yada TBL?Yada multiclient?

Bunlar hep illegal activity olarak kabul edilmektedir ve başını belaya sokar.

Saygılarımla..

MSN acıktı Neyse format Ve Sitedne yüklicem Artık SaoL
  • oto ban sistemi çalışmıyormu adamlar bdw de falan çatır çatır koxp kullanıyolar
  • Valla lkinde koxpsuz ban yedim Büyük İhtimal Bendeki Oyunda Problem Var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.