Şimdi Ara

'Your account has been banned'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yaklaşık 3-4 gündür girmiyordum ve bugün girdiğimde oyun içindeki arayüzde hesabıma giriş yapmadığını gördüm.Giriş yapmak için bastığımda "Your account has been banned.Please contact EA costumer service" diye bir hata aldım.Ne season'a girebiliyorum ne de online maç yapabiliyorum.Hatta transferler bile oyunun en baştaki haline dönmüş.Hesabımda FIFA-13-14-15 var ve bugüne kadar bir kez bile hile tarzı bir şey kullanmadım.Neden böyle bir şey oldu fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Gainward geforce rtx 4070 ti phoenix gs.MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI .
    AMD Ryzen 7 7800X3D .COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • Dont-Stop kullanıcısına yanıt
    Coin satın aldın mı?

Orijinalden alıntı: emre544

Coin satın aldın mı?

Hayır hocam yani böyle sistem dışı da hiçbir şey yapmadım.Senelerdir de oynarım oyunu.Hani ne bileyim season maçının ortasında çıkış falan yapsam ona bile bağlayacak durumdayım ama oynamadığım bir zamanda yedim banı.Kendileriyle iletişime geçtim fakat 72 saat diyor kim bilir ne zaman dönerler.

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Muhtemelen n00blar tarafından şikayet edilmişsindir bol bol, ticket at ea live chat'e falan bağlan çözerler

Büyük ihtimalle öyle oldu hocam.Dün canlı destekten biriyle konuştum her iki lafından biri "Dont worry" oldu Kendileri de açıklayamadılar "bilinmeyen bir sebepten dolayı banlanmışsınız" diyo.O kadar çok konuştum ki lütfen sakin olun ticket atın banınız açılacak dedi.Normalde steamde falan ban yiyip böyle suçsuzum diyenlere inanmam sen bir şey yapmasan o sistem seni banlamaz derdim ama origin yaktı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dont-Stop -- 27 Şubat 2015; 14:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.