Şimdi Ara

YORUMSUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YORUMSUZ

• Diğer yandan ne yangın tüpü var ne ilkyardım çantası.
  • Mültecilere hayat bedava, Araplara borcumuz falan varda haberimiz mi yok, 0 TL burda bedava üniversitesi okuyup, hastane doktor olurlar, vatandaşlık almazlar ,vergisiz ÖTV siz hayat için yaparlar bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif kusur da bir sınır mı var ben anlamadım. Suriyeli olması bir sorun gibi görülmüş ve ne kadar kusur olursa olsun araba muayeneden geçer mi denmiş. Böyle olması lazım.

En son muayeneye gittiğimde bende yangın söndürücü ve ilk yardım seti olmasına rağmen kusura yazılmış ama geçtiği için umursamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannımca önceki muayenesinden ağır kusurla kalmış. O durumda belli bir sürede ağır kusuru düzeltip tekrar gelirse muayene ücret almadan yapılıp vize alıyor öyle bir durum var. Yani ayrımcılık olan bir durum olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 19 Ağustos 2020; 18:42:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Evet sol üstte muayene tekrarı yazıyor zaten. Muayene tekrarında ücret alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Mültecilere hayat bedava, Araplara borcumuz falan varda haberimiz mi yok, 0 TL burda bedava üniversitesi okuyup, hastane doktor olurlar, vatandaşlık almazlar ,vergisiz ÖTV siz hayat için yaparlar bunu
    Bu iddialar doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.