Şimdi Ara

Yorick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar Yoricki çok beğendim zevkli alıcam ama kullanamıyorum en iyi yaptığım skor 6/5 oda steal ile taktiğim var ama gold gerekli ilk lvllerde bir türlü adam alamıyorum nasıl olucak bu ?

Orijinalden alıntı: Demacia

Ya arkadaşlar Yoricki çok beğendim zevkli alıcam ama kullanamıyorum en iyi yaptığım skor 6/5 oda steal ile taktiğim var ama gold gerekli ilk lvllerde bir türlü adam alamıyorum nasıl olucak bu ?

last hit yapmaya çalış ki zaten ganke geldiğinde kill alamasan bile mutlaka assist alma ihtimalin varr yorick topun en ezici 2 3 champ. birisidir kolay kolay yaklaştırmassın kimseyi yanına ve spirit visage galiba adı onu çıktıktan sonra E spamla dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenshou -- 12 Nisan 2012; 20:32:27 >
  • E skilli ile başla e ile rakibini full harrasla can zaten baya götürür en azından out farm olur tears of god dı sanırım manumenin parçası onu al manume bitir rahat rahat harrasla adam zaten outfarm Olunca minionlarda last hit almaya bak mananı tears of god çıkana kadar idareli kullan sonra sal gitsin
  • Legendary oldum bu el 0 ölme .d ben ilk w yi veriyorum exhaust ile ghost alıyorum ilk itemin trinity force. Kimse kaçamıyo, W + trinity + exhaust yavaşlatıyo. bide skillerden biri hız arttırıyo trinity + ghost hız arttırıyo kimse kaçamıyo alıyorum zaten
  • oyuna e ile ve doran shield ile basla ilk lvl lerde manaya dikkat et çabuk bitiyor arada bir e ile can azalınca düzelt e>q>w şeklinde fulle ad kas ve yeni çıkan bir item vardı hp azaldıkca ad veren ondan al lantern al frozen atma çık zaten frozene kadar oyun bitiyor nerdeyse ultiyi dikkatli kullan örneğin ilk lvl lerde adam kule altına yarım hp ile kaçarken ultiyi tank a veya kendime atıp kulenin klona vurmasını sağlıyorum ve adamı kesiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 12 Nisan 2012; 20:56:19 >
    -Robert M. Pirsig
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ejderkanat Corki?
    11 yıl önce açıldı
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Zyra midde oynanır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi böyle yazıyorum çok kişi şikayet etti :D ben qyı sona bırakıyorum ilk ona veriyodum ama melee vurman gerekiyo o yüzden kasmam tüm elde 2-3 kere vurabildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Eyleme ilk e açma. İlk w(aoe slow şeysi) sonra e(lifesteal şeysi) sonrada q(kalan şey) şeklinde gitmen gerek(e ilk fullenir)

Bencede ilk ''e'' fullemek daha mantıklı , zaten ilk başlarda kill alamazsan yorickle item çıkmak zor baya.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.