Şimdi Ara

Yorgunluğun sebebi baş belası Prolaktin hormonu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptığım araştırmalara göre prolaktin hormonunun yüksek olması yorgunluk ve bezginlik yaratıyor. Erkeklerde özellikle cinsel aktiviteden sonra salgılanmaya başlıyor ve akabinde uyku basmasının nedeni bu baş belası hormon. Yakın zamanda kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Çoğu erkeklerde bu hormon referans değerlerinden yüksek çıkabiliyor. Bunun sonucunda doktor beyin mr ı isteyebiliyor. Yorgunluğun sebebi aslında cinsel aktivite değil doğrudan prolaktin hormonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 4 Eylül 2017; 23:29:59 >

• Nofapa devam diyor beyler özetle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Prolaktin cinsel aktiviteden sonra salgılanmaya başlıyor"

"Yorgunluğun sebebi aslında cinsel aktivite değil doğrudan prolaktin hormonu. "

Kendinle çelişiyorsun.

NoFap için bir sebep daha: prolaktin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadistbeyin kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var dostum? Nofap tartışmasına girmek istemiyorum şuan. Prolaktin kadar lanet bir hormon yok bu hormonun erkekte ne işi var onu daha tıp bile çözebilmiş değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Aslında anlatmak istediğimi anlatamamışım. Prolaktin uykusuz kalındığında da salgılanan bir hormon ancak cinsel aktiviteden sonra ciddi oranda salgılanıyor. Yani dolaylı olarak cinsel aktivite buna sebep oluyor. Doğrudan etken prolaktin hormonu. Hergün cinsellikle uğraşan adam elbet yorgun düşecektir ben de buna karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 4 Eylül 2017; 23:29:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunu hakaret olarak algılama uzun süredir bi hastalığım var ve bu hastalığa sahip insanların olduğu bi facebook grubundayım,çoğunluğu yaşlı teyzeler falan oluşturuyor ve ne okurlarsa herşeyi uyguluyorlar ve hormonal hastalık olduğu için çoğu yorgunluk çekiyor senin gibi benim gibi neyse biri diyor sülük tedavisi yaptır biri diyor glutenden.salak salak milletide zehirliyorlar orda.fonksiyon gibi düşün, her çocuğun bir annesi var ama her annenin bir çocuğu olmak zorunda değil . yorgunluga endokrinolojik yönden bir hastalık sebep oluyor olabilir,psikolojik olabilir , nörolojik olabilir. okuduğun şeylere kesin gözüyle bakıp "aa kesin işte bendeki bu bak yorgunluk yazıyor" deme. sen kendin teşhisi koymuşsun, koyma doktora git direk. internette böyle kendi araştırarak aspirin falan alıp mide kanaması geçiren insanlar falan baya fazla. doktora danışmadan teşhiş koymayın kafanızda.
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Dostum uzun zaman cinsel ilişki yaşamadım. Dün olduğunda yorgunluk baş gösterdi. Ben cinsellik ve prolaktin arasındaki meseleyi anlattım sadece. Çok yorgunum çaresi şu ya da bu diye birşey belirtmedim yazıyı nasıl okuyorsunuz anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.