Şimdi Ara

yöreseltatlarimiz.com Burdur Ceviz Ezmesi 500g 8.45 krş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pek bilmem ceviz ezmesini ve sabah maile gelen maillere bakarken gördüm işime pek yaramaz ama araştırınca fiyat iyi geldi ihtiyacı olan değerlendirsin

Yarım kg Burdur Ceviz Ezmesi 8.45 krş ben hiç yemediğim için ceviz ezmesi birşey diyemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    sayın arkadaşlar, lütfen konu açarken ,tam teşekküllü açın , link yok , foto yok
    http://www.yoreseltatlarimiz.com/Ceviz-Ezmesi-500-Gr,PR-26.html
     yöreseltatlarimiz.com Burdur Ceviz Ezmesi 500g 8.45 krş

ayrıca fiyatı güzel ,zaten normal ceviziçi alsan fiyatı 30 liradan başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Ocak 2014; 12:16:39 >

• Muhammed hocam tlf da resim demedim olmadi link de atamiyorum beceremiyorum bende dedim ki sitenin adini yazayim millet girip bakar görür dedim.google yazinca cikar diye dusundum .bazilari sitenin bile adini yazmiyor

Beni de idare edin aranizda
  • ceviz ezmesini burdur'da yedim. cevizden çok acı bir irmik helvası tadı vardır. sevmem.
  • fıstık ezmesi olsa ve 20tl olsa affetmezdim
  • ceviz ezmesi zaten kilosu 15 20 lira arasında değişiyor yani normal fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi yapılırsa güzel bir tadı vardır, normalde yemenin Burdur'a gitmek dışında bir yolu yoktur, fiyatı da bana makul geldi. Bence denenmesi gerekir.
  • Burdurlu olarak.oneririm fakat ayarinin iyi tutturulmasi ve taze olmasi lazim bunu burdurda bile sayili yer yapar. Alıp almamak size kalmis tabi
  • Bilgidiğin, içinde az birşey ceviz bulunan helva...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Burdurlu olarak.oneririm fakat ayarinin iyi tutturulmasi ve taze olmasi lazim bunu burdurda bile sayili yer yapar. Alıp almamak size kalmis tabi

Hocam biraz araştırdım da remzi kanaat şekerleme baya eski gibi duruyo.. ilgimi çekti benimde. Eğer bu firmayı önerirseniz ıspartadan gelip almayı düşünüyorum. Birde fiyat nasıl? Uygun mu sizce?
  • Burdur'da 06 ay askerlik yapmış birisi olarak severim burdur ceviz ezmesini. Tadı lezzetlidir; çayla kahveyle iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41TDaY41

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Burdurlu olarak.oneririm fakat ayarinin iyi tutturulmasi ve taze olmasi lazim bunu burdurda bile sayili yer yapar. Alıp almamak size kalmis tabi

Hocam biraz araştırdım da remzi kanaat şekerleme baya eski gibi duruyo.. ilgimi çekti benimde. Eğer bu firmayı önerirseniz ıspartadan gelip almayı düşünüyorum. Birde fiyat nasıl? Uygun mu sizce?

evet kanaat burdurun en eski şekerlemecilerinden biridir, ceviz ezmesi de gayet güzeldir, ayrıca ensar ve öz tadım da güzel ceviz ezmesi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

https://www.adabazaar.com.tr/urun.asp?uu=4&-ceviz-ezmesi.html

verdiğiniz linkte sakarya yöresel ürünü diye yazmışlar ama bildiğim kadarıyla ceviz ezmesini burdurdan başka bir yerde yapan yok
  • Kuruş nedir. Lira nedir. Halen yazmayı öğrenemeyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Kuruş nedir. Lira nedir. Halen yazmayı öğrenemeyenler var.

Aynen evet daha yazamayanlar var 8.45 krs yaziyoruz yine anlamiyorlar 845 krs demek yani oda 8 TL 45 krs demek
  • cevizli yaz helvası gibi memleketin indirimin e almıştım çok kötü degil ama saldırılası fırsat da degil
  • Burdur da en pahalısı 1 kg 12 TL
  • Ensar kuruyemis iyidir burdurda.. yarim kilosu 5tl mi neydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  yöreseltatlarimiz.com Burdur Ceviz Ezmesi 500g 8.45 krş

Bu da Boyabat Ceviz Ezmesi Pardon Atomu 10 numara tek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.