Bildirim
Yörenizin/Bölgenizin Farklı Yiyecekleri SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
batırık (silifke) -
Ankara
-kaygana
-simit -
Haşhaşlı gömbe (Denizli-Burdur-Isparta) çok da güzel olur. Yaparsak resim eklerim. -
(Çanakkale) Samsı (oturtma) ve melki köftesi.. En sevdiklerimden. olsa da yesekk... -
Mersinliyim
Tantuni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
(Çanakkale) Samsı (oturtma) ve melki köftesi.. En sevdiklerimden. olsa da yesekk...
15 yildir Çanakkalede yim o köfte ismini ilk defa duyuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Volkoff_007
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
(Çanakkale) Samsı (oturtma) ve melki köftesi.. En sevdiklerimden. olsa da yesekk...
15 yildir Çanakkalede yim o köfte ismini ilk defa duyuyorum
Has Çanakkale'li değilmişsin demekki,Çanakkale yöresinin köftesidir. Benim mesajım da görmen ve adını öğrenmiş olman bir vesiledir. Google'dan arat istersen kardeşim güzel bir köftedir benim hoşuma gider, hatta yaptırdım evdekilere bu konuya mesaj attığımdan bir kaç gün sonrası sana da tavsiye ederim öğren tarifini yaptırt evdekilere.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
batırık (silifke)
-
Islama köfte - Adapazarı
Ekmeği yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 19 Mayıs 2014; 19:47:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pişmaniye - İzmit -
quote:
Orijinalden alıntı: Alter Bridge
Pişmaniye - İzmit
Etrafı çikolata olan saray helvası mıydı? Onun tadı bi ayrı güzel
Evet hocam
off offfff yaw arkadaş onların hepsini 2 dklık ederim 2.... -
Tadı nasıl beyler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 20 Mayıs 2014; 22:16:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Tadı nasıl beyler ?
başkan adananın kebaptan sonra 1 numaralı yemeği şırdan tadı on numara...lokum gibi...yanında şalgam olucu -
İzmir' de yapan yer yok yaw -
OFFF BE BASACAN KİMYONU TOZ BİBERİ lokkummmm mgibi lokkummmmmmmmmm adanada adana ...... derler.))==)=)=)=)=)=)=) -
quote:
Orijinalden alıntı: doZerrr
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Tadı nasıl beyler ?
başkan adananın kebaptan sonra 1 numaralı yemeği şırdan tadı on numara...lokum gibi...yanında şalgam olucu
Hocam bunların şekli niye böyle yapıyorlar ki
Benzer içerikler
- sıcak şarap alkol oranı
- orjinal çiğ köfte tarifi
- çaykur çay kalite sıralaması
- yeni sac tava ilk kullanımı
- en iyi pirinç markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X