Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
1
Favori
14.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beni de yaz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eski konu noldu? anti denge dengeoglu toplugu vardi uyeydik oraya zaten. neyse +1 benden
  • Nekhebet kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazmıştım hocam. Tekrar o olaya girip sinirlerimi bozmak istemiyorum.
  • geldiği günden beri sevmiyorum , Fatih Terimin oluru ile bu takımın başına geçen kim olursa olsun hayır gelmez.
  • Aynen hocam simdi farkettim direk konunun sonundan baslayinca. Kusura bakma. Gecen hafta Turkiyedeyken elim varmadi ama gene store a gittim alisverisimi yaptim. Boyle rezalet olmaz. Para harcamak icin harcadim hani, 3 tane t shirt var, ayni bilekligi 4. ye aliyorum. Isin suyunu cikardilar. Bastan sona rezalet yonetiliyoruz, yok boyle bisey. Sana cevap diye biraz icimi doktumde kusura bakma tekrardan.
  • Geldiğinden beri nefret ediyorum, ekle beni de lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nekhebet kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne kusuru ya. Hepimiz aynı düşüncelerdeyiz.

    Bu arada HH'nun transfer listesiyle Darth Vader Terim'in transfer listesinin hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. İlgilenilen oyuncular hep o dönemde de ilgilenilmiş oyuncular.
  • Hamza'nin yapacak bir şeyi yok adamın eli kolu bağlı. Yönetime gelince, dandikten üfürükten bir yönetimimiz var işte...

    Burak ve selçuk takımda çete kurmuşlar, hamza'da bunu bildiği için ses çıkaramıyor (bkz Burak'ın hamza'ya atar yapması). Aksi halde Prandelli gibi kovulacağını biliyor.



    Bu noktada yapılması gereken, Burak ve selçuk denen çetecilerin takımdan gönderilmesi. burak ve selçuk'un maaşlarında indirime gitmesini istemek yoksa kendilerine klüp bulmalarının istenmesidir (Aslında Lazio'nun burak'la ilgilendiğine dair haberler çıkmıştı. Eğer haber doğruysa Burak'i takımdan postalamak adına büyük bir fırsat kaçmış oldu).

    Bazı arkadaşlar yazdıklarıma katılmaya bilir ama Galatasaray bu oyuncular yüzünden büyük sıkıntı çekiyor. "ben bu teknik adamı beğenmedim, hadi şunu takımdan gönderelim" anlayışına sahip oyuncuların bana göre Galatasaray'da yeri yoktur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wolfestein kullanıcısına yanıt
    HH sezon bitince yerli çetesini dağıtmaya karar verse kim karşı çıkardı yönetim mi taraftar mı? Kendisi de o zihniyetin bi ürünü olduğu için bayılıyor çeteye. Zamanında Sneijder'e o lafları eden adamın masum olduğuna inanamam.
  • Cok ilginc degil mi? Rastlanti olamaz hani. Ama Sinyor Terim in listesi 3 sene oncesinin yani bu adamlar 3 sene yaslandi. Melo, Selcuk formunun dibinde su an. Sag bekte Eboue vardi. Gerci Terim transfer yapamaz, o sadece oynatmayi bilir demisiti bizim baskanlardan biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Difensore

    HH sezon bitince yerli çetesini dağıtmaya karar verse kim karşı çıkardı yönetim mi taraftar mı? Kendisi de o zihniyetin bi ürünü olduğu için bayılıyor çeteye. Zamanında Sneijder'e o lafları eden adamın masum olduğuna inanamam.

    keşke bunları dağıtmak gibi bir niyeti olsaydı. Demek ki adam kendine güvenemiyor ya da senin dediğin gibi H.H'de o zihniyetten olabilir. Yani kısacası görüşlerinde haklısın.
  • Yaz hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam.Adamlar Van Persi Dengeoğlu tam tersi
  • En az 3 bölge net olarak transfer diye bağırıyor şuan ve şampiyonlar ligini hedefleyen bi takım için oraya alınacak adamlar uefa'nın bile alt seviyesinde bile alınacağa benziyor.Şu an yasin sakatlansa kampta yerine oynayacak adam olcan adın.burak sakatlansa yerine mecburen podolski falan oynayacak şampiyonlar ligi maçlarında.melo zaten gitmiş durumda,onun yerine aynı şekilde topu ısıran,öndeki 4 tane defansı olmayan oyuncuyu toparlayabilecek bir adam alınması gerekirken yine ofansif oyuncular üstünde duruluyor.sağbekde sabri ve tarık isminde ne performans vereceğinin o an takıma küsüp küsmemesine bağlı adamlarla oynayacağız.gelecek orta saha'nın da yedeği premier 2. ligde bile maça çıkmamış bi adam.stoper desen semih ve chedjou'ya güveniyoruz eskisi kadar direk şöyle ujfalusi gibi koyup güvenebileceğimiz bir adam yok,üstüne hazırlık maçında bile hocaya kendini göstericekken gidip risk alıp alıp duran dany'nin takımda kalma ihtimalini konuşuyoruz hala.
    şuan buraya fenerin her bölgedeki alternatiflerini yazsam hepimiz utanırız kendimizden,ciddi anlamda planlamada 30-40 adım gerideyiz fenerden..




  • Takım Hamza'ya ağır geliyor, Sneijder efendi biri olmasa takımda huzur bozulurdu Selçuk ve Burak ikilisinin yaptıklarına ses etmedi eğer etseydi Hamza o karışıklığı bastıramazdı, misal ibra gelecek hikayesi var gelse Hamza'yı ezer o adam, Hamza pasif kalır.
  • Melo da gidiyor yerine bakalım hangi çöp gelicek. Orta sahamız temposuzdu ama Melo sayesinde en azından ligte yumuşak kalmıyordu. Gökhan İnler lafı falan var eğer o tarz biri gelirse hem tempo hem agresiflik sorunu olur. O bölgeye hava toplarına hakim, tempolu, çok koşan açık kapayabilen, sert bi adam lazım. Ayağı Melo kadar düzgün olmasa da olur. Selçuk'un açıklarını kapatmamız lazım. Yoksa işimiz çok zor.
  • Bu adam şampiyonlar ligini kazansa da sevmeyecegim abi yaz beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle onur üyesi yap başkan yap bir şey yap. bu adam galatasarayla değil şampiyonlar ligi galatasarayla 4 sene üst üste dünya kupası kazansın 1 gram sevmem

    tam düzelicez derken mahfettiler takımı yine çöpleri bastılar avrupada rezil olacaz acayip gelen geçen 4-5 atacak
  • Yaz benide. Memur kılıklık adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz beni de.Kişiliği 10 numara ama maalesef
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.