Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YETER DIYORDU HAMZA VE DURSUNA, ISTIFA ET ARTIK, DÜŞ YAKAMIZDAN DIYE AĞLIYORDU GS TARAFTARI, SENIN YÜZÜNDEN KAYBEDIYORUZ, ALAH RIZASI İÇİN DEFOLUN GİDİN DİYORDU... LAKIN HAMZA VE DURSUN TARAFTARI DINLEMIYORDU, TAKIMIN DENGELERINI KORUYORLARDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoNesil

YETER DIYORDU HAMZA VE DURSUNA, ISTIFA ET ARTIK, DÜŞ YAKAMIZDAN DIYE AĞLIYORDU GS TARAFTARI, SENIN YÜZÜNDEN KAYBEDIYORUZ, ALAH RIZASI İÇİN DEFOLUN GİDİN DİYORDU... LAKIN HAMZA VE DURSUN TARAFTARI DINLEMIYORDU, TAKIMIN DENGELERINI KORUYORLARDI

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA!

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoNesil

YETER DIYORDU HAMZA VE DURSUNA, ISTIFA ET ARTIK, DÜŞ YAKAMIZDAN DIYE AĞLIYORDU GS TARAFTARI, SENIN YÜZÜNDEN KAYBEDIYORUZ, ALAH RIZASI İÇİN DEFOLUN GİDİN DİYORDU... LAKIN HAMZA VE DURSUN TARAFTARI DINLEMIYORDU, TAKIMIN DENGELERINI KORUYORLARDI

Yüzün düşmüş kardeş al onu yerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

Arkadaşlar HH ve yönetimin istifa tarihleri için tahmin yarışması yapalım mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_108541819/f_//tm.htm#108541819 ben tahminimi yaptım. iki hafta içinde istifa gelir. istifa gelmezse bir hafta ban, bir ay bölüm uzaklaştırması.
  • quote:

İstediği kadar özür dilemiş olsun, şu sözleri aslında ne kadar yabancı düşmanı olduğunu gösteriyor aslında. Özür dileyerek, Sneijder'e sarılarak bitecek bi zihniyetin eseri değil bu sözler. Yerli sevici olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yalnız dediği zamanlar doğru söylemiş.Şimdi Sneijder değişti tabi.

• Şampiyonlar Ligi'nde yine THY sponsor olur boş kalmayız diyodum ama o bile yok şuan. Teklif yapmışlardır bunlar beğenmemiştir. Aysal zamanı formada ve stadta boş yer yoktu. Kötüleyenler utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

İstediği kadar özür dilemiş olsun, şu sözleri aslında ne kadar yabancı düşmanı olduğunu gösteriyor aslında. Özür dileyerek, Sneijder'e sarılarak bitecek bi zihniyetin eseri değil bu sözler. Yerli sevici olduğunu bir kez daha gösterdi.

Dediği zamanlar Sneijder tek başına takımı Şampiyonlar Ligi'ne götürüyordu. Bilip bilmeden yorum yapma burda. Bilgin yok fikrin de olmasın.

Hadi kendi forumuna, kavga çıkarma çabasına girme bi daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

İkinci Adnan Polat vakası yaşıyoruz, gerçek Galatasaray'lıların artık harekete geçmesi lazım, bu simit satmayacak adamı başkanlıktan indirmeniz lazım anayasal çerçeve içinde.

sizin kendi liselileriniz destek veriyor. Taraftar istifa dese nolur ? Önce o liseli tayfayı değiştirmeniz lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Dediği zamanlar Sneijder tek başına takımı Şampiyonlar Ligi'ne götürüyordu. Bilip bilmeden yorum yapma burda. Bilgin yok fikrin de olmasın.

Sen kaç tane hollanda maçında sneijder gördün ? kaçtane hollanda maçı seyrettin.Görüp görmemişin hali bir başka tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen kaç tane hollanda maçında sneijder gördün ? kaçtane hollanda maçı seyrettin.Görüp görmemişin hali bir başka tabi.

Milli takımda oynadığı futbolcularla klüpte oynadıkları aynı mı? Milli takımda çok iyi performans verebileceği gibi, Robben tarzı oyuncuların da sorumluluk almasıyla daha etkisiz bi görünüm verebilir. Bana futbol dersi vermeye çalışma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Milli takımda oynadığı futbolcularla klüpte oynadıkları aynı mı? Milli takımda çok iyi performans verebileceği gibi, Robben tarzı oyuncuların da sorumluluk almasıyla daha etkisiz bi görünüm verebilir. Bana futbol dersi vermeye çalışma.

Anlaşıldı.Sen şu malum prof. lardansın.Ne desek boş olucak.

• Forma sponsoru bulamayan adam, 4. yildizi biz taktik, biz basariliyiz diye konusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denayeri aldık 30milyon pound
  • denayeri aldık 30milyon pound
  • sen gelmeden şampiyondu takım zaten ne yüzsüz ne çapsız bi herif bu ya
  • Yalnız internette herkes istifa diyor tepki gösteriyor dün Mersin maçında stada bakıyorsun tepki yok.Galatasaray taraftarı bu adamları hak ediyor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yildir GS taraftariyim, bu takimi bu durumda daha hiç görmemistim. Taraftar, yönetim, oyuncular... Ne olduysa Galatasaray'a son 2 yil içinde oldu.

Yapilacak transferlere oyuncular karar veriyorlar. Olmucak oyuncularin maaslari yükseltiliyor, olmucak transferler yapiliyor, takim ön liberosuz kalmis Mersin bile 2 pas yaparak savunmamizi deliyor. Borçdan kurtulamiyoruz. Tehlikenin farkindamisiniz ? Ama en çok üzüldügüm sey, GS taraftarina ne oldu bu 2 yilda ? BAM'li zamanlarda bile daha çok kisi vardi tribünlerde, taraftar tepkisiz kalmiyordu, isler iyi gitmediginde yönetim istifa diye bagiriyordu. Fenerliler küme düsmemek için sokaklara çiktilar, neler neler yaptilar ve sonunda basardilar. Peki ya biz ? Hiç birsey yerinde gitmiyor ama tepkisiz kaliyoruz.

Neymis ? Taraftar forma almasi lazimmis. Ben forma alacaksam, eksik bölgelerimizdeki transferler yapilsin diye alirim veya iyi oyuncu geldi diye alirim, Sabri'nin maasina zam yapsinlar diye degil, imza atmayi unutsunlar diye degil.

• Beyler rakip takım taraftarlarının oyunlarına düşmeyin. Gelip burda ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar sonra da mesajları şikayet ediyorlar. Üstte bi mesajım silinmiş dediğim şey gücüne gitmiş heralde veletin.

Unutmadan İSTİFA!
  • yaz yaz yaz yağlı yüz ve denge istifa
  • Derin futbolda dalga geçiyorlar başkanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.