Şimdi Ara

Yönetim kongre kararı aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şükür Trabzonspor tarihinin en becereksiz,en vasıfsız,en iş birlikçi ve Davamızı satan yönetim Kongre kararı aldı.Kararın demirörene Destek verilip Başkan seçilmesine sebeb olduktan sonra alınması manidar.Şike sürecinden bu yana hep eleştirip kupayı bana verecek diye söz alan İ.Hacısosmanoglu ,sonra kendisinin kandırıldıgını belirtmiş ve sürekli Demiröreni eleştirmişti.Tüm bu söylediklerine ragmen Y.demiröreni Tff başkanlıgı için desteklemesi İş birlikçi oldugunu resmen kanıtladı.Trabzonsporumuza bu kadar zarar veren başka bir Başkan görmedi.Nuri albayrak veya Sadri şener aranır duruma geldiyse işin ne kadar Vahim oldugunu analayabilirsiniz.Umarım artık kulüp içindeki Muhalefet aynı masaya oturup Trabzonsporumuzu içinde bulundugu Yalan rüzgarından el birligi ile çıkarır.

• defolsun
  • Şu an alınan bir karar yok. İho kolay kolay gitmez. Trabzonsporu tamamen bitirmeden gitmeyecek. Sadri Şener günahıyla sevabıyla başkanlıkta kalması gerektiğini hep söylerdim. İşin buraya geleceğini anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Bu davada Trabzonspor içten çökertildi. En iyi yöntem buydu çünkü. Şikecileri aklayan siyaset Trabzonsporun da içine girerek başkanlık maskesi altında takımını ve davasını satmıştır. Elbet bunun hesabını soracağız.
  • trabzonspor kulübü bile artık bunu yaptıysa, hiç kusura bakmasın renktaşlarım ama;

2010-2011 şampiyonu demek ki fenerbahçeymiş gerçekten.

'şike davası bizim için bitmiştir' diyen bir adama oy veriyosan bunu da kabul etmişsin demektir.
  • Sizi çok kötü günler bekliyor gibi hem yönetim hemde maddi anlamda .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.