Şimdi Ara

Yönetim doğru bir karar almış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mujin Avatarina Uyuzdum İYi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 6 Ekim 2008; 22:32:49 >
  •  Yönetim doğru bir karar almış

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Yönetim doğru bir karar almış

Vay be özlicem vallaha...

• tekrar üye olmaları cep telefonlarını vermeden zor...
    Çocuk parkına çevirdik demeyelim düzgün küçükler de var forumda. Çocuk gibi davranan çok üye var ama forumda.
  • sevmiyorsunuz ama maşallah çok yakından takip ediyorsunuz anlaşılan.üye icin konu acılıp 45-50 post atılmıs.bende yonetim ne kararı aldı diye merak edip girdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Sınırsız gerçekten fazla MUJİM bu forumun neredeyse en popüler üyesiydi...

tarkanın adam öldürmesi normal ceza yemesin diyosun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

sevmiyorsunuz ama maşallah çok yakından takip ediyorsunuz anlaşılan.üye icin konu acılıp 45-50 post atılmıs.bende yonetim ne kararı aldı diye merak edip girdim.

konu dışı post arttırmıyor.
  • VALLA MUJİM'LE İLK DEFA ARAMDA BU AKŞAM BİR OLAY GEÇMİŞTİ YA BEN OLDUM OLASI BU TÜLİN-CANER OLAYINA GÜLMÜŞÜMDÜR NEREDEN BİLEYİM FORUMDA BİRÇOK KİŞİ AYNI AVATRI KULLANIYOR BENDE ALDIM KOYDUM KENDİ PROFİLİME YAYGARA ÇIKARDI SIRF BUNUN İÇİN KONU BİLE AÇTI PM DEN YAZDI FALAN HAKKETTİ MUJİM AMA BEN BİR ARA GODFATHER A BAKTIM KARDEŞİMLE İLGİLENDİM YEMEK YEDİRDİM ANAM BİR BAKTIM 2SİDE SINIRSIZANLAMADIM KONULARINI İNCELEDİM KARŞILIKLI KÜFÜRLER FALAN BENCE HAKETTİLER AMA NURİ NEDEN YEDİ HİÇBİR FİKRİM YOK(YANLIŞ ANLAŞILMASIN GÖRMEDİM)
  • Tüh kaçırdım.
  • aldıgımız uyarıların nedenlerini nasıl öğreneceğiz?
    veya itirazımızı kime yapacağız?
    Uyarı puanlarının üstüne tıklayınca oluyormus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 6 Ekim 2008; 22:49:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata326

quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

sevmiyorsunuz ama maşallah çok yakından takip ediyorsunuz anlaşılan.üye icin konu acılıp 45-50 post atılmıs.bende yonetim ne kararı aldı diye merak edip girdim.

konu dışı post arttırmıyor.

bile bile neden yazıyorsun madem boş boş mesajlar ?
  • Tühhh yazık oldu
  • nuri ile mujim hakkettiler çnükü hatta bir konusunu ben şikayet ettim sonra kendileri hakkında bir kaç tane konu açıldı buda yetmemiş gibi karışılıklı kavga etmişlerdi birde mujimi hatırlıyorsunuz kaç kare 4 gün tatil yedi geldi aynı taş aynı hamam.. ama düzelmeyince sınırsız yedi nuri alçoda aynı idi farkı yoktu ikiside hakketiler uyarsanda uyarmasanda sounç değişmeyecek tarzında olmuş.
  • .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.