Şimdi Ara

Yönetim doğru bir karar almış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumu oyun parkı zanneden iki velet işte. 30 gün sonra geldiklerinde aynı şeyi yapmıyacaklar mı ki? mujim kaç kere banlanmış sonuç ne? hala çocuk gibi hareketler yapıyo. tek çare buydu. tebrik ediyorum yönetimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Sınırsız gerçekten fazla MUJİM bu forumun neredeyse en popüler üyesiydi...

Nekadar basit düşünüyorsunuz..
    Çoluk çocuktan farkları yoktu foruma ne gibi yararları vardı söyler misiniz?
    Boş adamın tekiydi ve forumun içine etmişti iyi olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

sebep konu dışına sürekli saçma konu açmaları mı? tek sebep buysa çok saçma bir karar olmuş. konuları gereksize taşırsın adamlara 4 ya da 7 gün tatil verirsin olur biter...

Bir üye düşün sürekli ceza alıp ceza bitince hemen foruma gelip saçma sapan konular açıyor milletle dalaşıyor ve yine ceza alıyor.Bu böyle sürüp giderken bir gün iyice dağıtıp yanına birini alıp konudışı bölümünü altüst ediyor.

Bence hakettiler
  • elinize sağlık dh yönetimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

sebep konu dışına sürekli saçma konu açmaları mı? tek sebep buysa çok saçma bir karar olmuş. konuları gereksize taşırsın adamlara 4 ya da 7 gün tatil verirsin olur biter...

hayır bana hakaret etti nuri ondan sınırsız yedi mujimi bilemem
  • Sınırsız mı süresiz mi ? Ben görmedim ne ceza aldıklarını .
  • iyi olmuş
  • Herkese Ders olsun DH ACİMAZ !!!
  • İyi oldu iyi... Abarttılar çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Sınırsız mı süresiz mi ? Ben görmedim ne ceza aldıklarını .

Çizgili Y
  • Yerinde karar.
  • Beter Olsunlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan99

DH YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM

sen iyi yırtmışın hocam

Yırtmadı merak etme.Onun ettiği küfür şikayet edilmişti...az sonra sınırsız yer

ChnGT/GTS senin şikayet ettiğini biliyorum sınırsız yersem fark yapmaz nurinin çizildiğini gördüğüm iyi oldu bu arada.. Dh yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum

Eğer dh yönetiminde birazcık vicdan varsa küfür olayında ne demek istediğimi anlar Laf için kusura bakmasınlar artık bir an içimi boşaltma ihtiyacı duydum ama çizerlersede canları saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan99 -- 6 Ekim 2008; 22:24:46 >

• noldu ki ya biri bana olanı pm atabilrmi
  • Noluyo yah biri açıklık getirsin SS yok mu SS
  • harbiden noldu :)
  • mujim aramda herhangi bir münasebet yoktu ama bir insan her şeye konu açarsa sonu bu olur
  • Yöneticilerin işlerine karışmayın, onlar her zaman en doğru kararı vermiştir. Sizin demeniz bir şeyi değiştirmez
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

DH YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM

sen iyi yırtmışın hocam

Yırtmadı merak etme.Onun ettiği küfür şikayet edilmişti...az sonra sınırsız yer

ChnGT/GTS senin şikayet ettiğini biliyorum sınırsız yersem fark yapmaz nurinin çizildiğini gördüğüm iyi oldu bu arada.. Dh yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum

Ben şikayet etmedim.Zaten ben etsem ne değişcek ki?Ben şikayet butonuna tıkladım baktım şikayet edilmiş.Zaten kimse şikayet etmese ben yine şikayet etmezdim ne gerek var eninde sonunda banlancan

• bu kadar mı sevilmeyen kimselerdi yahu bunlar, sınırsız çizilir çizilmez anında 5 tane konu açıldı "yönetim brovo" diye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.